R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-30-2006, 06:23 PM   #1
Tech Addict
 
nwilcox88's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Marysville, Michigan
Posts: 616
Trader Rating: 5 (100%+)
Default Spketrum Telemetry Setup Question

I was wondering would this work with my JR XS3 radio or do I have to have a Spektrum system already on my radio?

http://www.spektrumrc.com/Articles/A...ArticleID=1536
nwilcox88 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2006, 06:28 PM   #2
Moderator
 
roadrashracing's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Green Bay, Wi
Posts: 12,858
Trader Rating: 76 (100%+)
Default

no, it will not work you have to have spektrum for it to work. Ether the spektrum radio and reciver that hozizen hobby has or a radio that accepts it. I run a hitec aggressor which sells for $99.00 and spektrum is $150.00, I have the telemetry but I'm not hooked on it yet.
roadrashracing is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2006, 06:33 PM   #3
Tech Addict
 
nwilcox88's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Marysville, Michigan
Posts: 616
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

well that sucks, the XS3 is not Spektrum upgradable
nwilcox88 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2006, 11:45 PM   #4
Tech Fanatic
 
krisnata's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Everybody wants to go to Heaven..... but Nobody wants to die
Posts: 797
Default

not even legal for competition........waste of money......
krisnata is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2006, 05:40 AM   #5
Tech Fanatic
 
Join Date: Aug 2004
Location: Loganville Ga
Posts: 755
Default ???

Its one of the best things I have ever owned. You can tell what your engine temp is while on the drivers stand. "Priceless"
brian kadow is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2006, 06:19 AM   #6
Tech Fanatic
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ontario, Canada
Posts: 855
Trader Rating: 26 (100%+)
Default

the thing i like about it is you can set it to vibrate when your reciever pack gets to a preset voltage, which will help for long nitro mains, no more run aways,
bobf24 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2008, 07:10 PM   #7
Tech Initiate
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 31
Default

Is anyone using this as a lap counter? If so, how effective is it to use?
harryagain is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
spektrum telemetry rpm question? aussies1129 Nitro On-Road 1 09-26-2007 09:20 AM
spektrum telemetry rpm question? aussies1129 Nitro Off-Road 3 09-25-2007 04:55 PM
spektrum telemetry question? aussies1129 Nitro On-Road 4 08-17-2007 01:39 PM
***Spektrum Electric Telemetry Setup*** billjacobs R/C Items: For Sale/Trade 1 05-17-2007 09:04 AM
Spektrum Telemetry Question tunerjetta29 Nitro On-Road 2 10-21-2006 11:18 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:16 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net