Like Tree19Likes

RC8T3e

Reply

Old 04-17-2016, 02:11 AM
  #46  
Tech Rookie
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 3
Default

Yeah amain and tower don't have them yet, was checking every day lol teamassociated.com has had then since 4/13 in stock, mine will b here tuesday, ae only offered ground shipping damn thing is so big or I would already have it ,
Phil21487 is offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2016, 02:13 AM
  #47  
Tech Rookie
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 3
Default

Teamassociated.com got them in stock if ur A adult man child like me and can't wait lmao would of saved me 70$ or sother through tower but, not waiting at this point
Phil21487 is offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2016, 06:46 PM
  #48  
Tech Regular
iTrader: (4)
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 250
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

A-main has them
hyperdive08 is offline  
Reply With Quote
Old 04-19-2016, 08:28 PM
  #49  
Tech Initiate
 
Join Date: Apr 2016
Location: H-Town, MI
Posts: 29
Default

My RC8T3E came in the mail today! I had a couple of hours to wrench on the kit after I put my kids to bed. So far the kit looks very solid and I am very pleased!
McKeownJ is offline  
Reply With Quote
Old 04-22-2016, 07:54 AM
  #50  
Tech Elite
iTrader: (27)
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,678
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

anyone finished bliud your rc8t3e truggy yet then picture on post thanks
taztal3 is offline  
Reply With Quote
Old 04-22-2016, 10:02 AM
  #51  
Tech Regular
iTrader: (4)
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 250
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

I'll post some pics tonight.. got it yesterday.

The diff are WAY better than the buggy
hyperdive08 is offline  
Reply With Quote
Old 04-22-2016, 10:19 AM
  #52  
Tech Addict
iTrader: (11)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 714
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

So just got word from don the warranty manager at Ae there will be no 1 for 1 swap program happening you must buy the v2 diffs to upgrade them. Come on Ae do the right thing here! The only way to change this is call & complain the voice of mass will make it happen.

Last edited by Kakenballs; 04-22-2016 at 11:13 AM.
Kakenballs is offline  
Reply With Quote
Old 04-22-2016, 01:48 PM
  #53  
Tech Addict
iTrader: (6)
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 715
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Doesn't the etruggy have the v2 diff cases
BRIAN77 is offline  
Reply With Quote
Old 04-22-2016, 02:16 PM
  #54  
Tech Addict
iTrader: (11)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 714
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Originally Posted by BRIAN77 View Post
Doesn't the etruggy have the v2 diff cases
Yes Brian but if you have they buggy you got to buy new diffs for the whole car. Read what the truggy write up on the website says. You are able to run multiple classes with these kits sharing many parts just not the important ones I guess.
Kakenballs is offline  
Reply With Quote
Old 04-22-2016, 03:50 PM
  #55  
Tech Addict
iTrader: (6)
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 715
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Unbelievable ,, they should update the buggy kits with the new v2 diff cases and not let the buyer spend more on something they should've known in the beginning .
BRIAN77 is offline  
Reply With Quote
Old 04-23-2016, 11:27 AM
  #56  
Tech Elite
iTrader: (27)
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,678
Trader Rating: 27 (100%+)
Default

i am still wait for someone post of picture a rc8t3e truggy ?
taztal3 is offline  
Reply With Quote
Old 04-23-2016, 01:07 PM
  #57  
Tech Master
iTrader: (59)
 
frito's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,988
Trader Rating: 59 (100%+)
Default

Just finished mine, went together real nice
Attached Thumbnails RC8T3e-dsc03468.jpg   RC8T3e-dsc03467.jpg  
frito is offline  
Reply With Quote
Old 04-23-2016, 10:43 PM
  #58  
Tech Initiate
 
Join Date: Apr 2016
Location: H-Town, MI
Posts: 29
Default

Originally Posted by frito View Post
Just finished mine, went together real nice
Looks nice!! I keep getting a error when I try to upload pics of my truggy. What type of connectors are you using BTW?
McKeownJ is offline  
Reply With Quote
Old 04-23-2016, 10:48 PM
  #59  
Tech Addict
iTrader: (6)
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 715
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Frito,,,, what alum servo horn are u useing???
BRIAN77 is offline  
Reply With Quote
Old 04-24-2016, 09:37 AM
  #60  
Tech Regular
iTrader: (4)
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 250
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

Raced the t3e this past weekend. Very easy to drive. Jumps well, VERY GOOD steering!!! Using the dnc setup ,just like my buggies. I do have some complaints though.. The truck developed a significant amount of slop in both upper arms, and rear stock hubs.. Ordered the rear hubs the a.m.

Overall,big improvement from my Mugen mbx7te
hyperdive08 is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service