Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
ECX 1/10 modified issues >

ECX 1/10 modified issues

ECX 1/10 modified issues

Old 12-19-2015, 09:12 PM
  #1  
Tech Rookie
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1
Default ECX 1/10 modified issues

Guys

I have a 1/10 ECX Tourment with a hobbywing 60a-sl, TrackStar TS-400MG servo , specktrum sr-201 reciever , dx2e trans.

Whole system was running fine battery went flat had a recharge ready to go put it in and car took off like normal but within 10 seconds after a couple of steering turns system locked up. Cant use throttle or steering and have to turn of at car and on and it will work for short period of time before the same result.

I thought it was a receiver issue so bought a orx cheapy and did the bind but had the same issue.

Have also re calibrated the esc same result.

I then tested the car just going forwards and backwards and it didnt seem to lock up after 2-3 minutes.

I am at a loss could a functioning steering servo lock up the whole car?

Any tips would be good help guys
skipppy is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.