R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-06-2013, 01:24 PM   #1
Tech Initiate
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 36
Default novak 10.5ss help please

Hey there I have this Novak 10.5ss and when your driving at a slow speed it's fine until you hit the gas it sputters like how a nitro engine kind of does or its sounds like a striped spurt but the car is fine . And it also bottoms out like really slow I'm using the vxl esc and I have the motor connected to the sensor port on the esc. Is it my esc I dont know what it is help me . Please
ronnyt is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2013, 02:27 PM   #2
Tech Champion
 
ThePanda's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Michigan
Posts: 7,128
Trader Rating: 66 (100%+)
Default

The vxl doesnt do sensored motors well.
ThePanda is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:35 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net