Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
SC10 4x4 FT build Question.. Need Help.. >

SC10 4x4 FT build Question.. Need Help..

SC10 4x4 FT build Question.. Need Help..

Old 12-12-2012, 01:36 PM
  #1  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (11)
 
skrizz1777's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 514
Trader Rating: 11 (92%+)
Default SC10 4x4 FT build Question.. Need Help..

So I'm building my FT SC10 4x4. After running into a road block from the start (did not have a bag A in the kit) I get almost to the end and realize I am missing my chassis brace however, the manual says its suppose to be in Bag N. I have looked and looked and it is not in there.

My question is, is there another Bag N? or is it missing from my Bag N? If its another bag how is it marked??
skrizz1777 is offline  
Old 12-12-2012, 04:02 PM
  #2  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (11)
 
skrizz1777's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 514
Trader Rating: 11 (92%+)
Default

Anyone??
skrizz1777 is offline  
Old 12-12-2012, 04:57 PM
  #3  
Tech Initiate
 
Jeff25s's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 30
Default

I would contact customer support at Associated. They will be closed next week due to the holidays. So I would contact them as soon as you can.
Jeff25s is offline  
Old 12-12-2012, 07:36 PM
  #4  
Tech Initiate
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 28
Default

Hope i dont run ito this problem
SteelHead[BC] is offline  
Old 12-12-2012, 08:00 PM
  #5  
Tech Addict
iTrader: (38)
 
Join Date: Jan 2012
Location: Las Vegas nv
Posts: 628
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

Regardless of what bag it's in you can't miss it. Is about the size of a pencil and 10" long.. (Save the jokes, to easy). If is in there you should be able to spot it no prob. Call AE. It rarely happens, but AE has great customer service.
associatevalley is offline  
Old 12-12-2012, 08:07 PM
  #6  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (11)
 
skrizz1777's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 514
Trader Rating: 11 (92%+)
Default

I looked again and its not there....I just feel stupid contacting them again as they just sent me some parts that was missing. That being said, it seems as though someone picked through my box and took certain parts. I contacted the place I bought it (on ebay) and they pretty much said there isn't anything they can do....
skrizz1777 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.