Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
Adjusting Castle BEC >

Adjusting Castle BEC

Adjusting Castle BEC

Old 02-26-2012, 09:18 PM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2011
Location: San Diego
Posts: 280
Default Adjusting Castle BEC

Seems like I may still be experiencing glitching with the 10 amp bec running at default setting. Running a mmp/3800 combo plus spektrum 6040 servo. Anyone increase the setting on their castle bec. Did it take care of the problem? What setting did you use. thanks
Murray100 is offline  
Old 02-26-2012, 09:23 PM
  #2  
Tech Master
iTrader: (31)
 
trickedout's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Las Vegas/Pahrump,NV
Posts: 1,273
Trader Rating: 31 (100%+)
Default

Originally Posted by Murray100
Seems like I may still be experiencing glitching with the 10 amp bec running at default setting. Running a mmp/3800 combo plus spektrum 6040 servo. Anyone increase the setting on their castle bec. Did it take care of the problem? What setting did you use. thanks
I juse uped mine to 7.2 volts and all was good. If a external bec didnt solve your problems maybe start looking at your servo.
trickedout is offline  
Old 02-26-2012, 09:27 PM
  #3  
Tech Regular
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2011
Location: San Diego
Posts: 280
Default

Were you still glitching at the default setting. Are you running the mmp/3800 combo? thanks again
Murray100 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Your Privacy Choices -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.