R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-23-2011, 07:38 AM   #1
Tech Master
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,779
Trader Rating: 38 (100%+)
Default DX3S Help!!!

So I added a second model to my DX3S last week, and binded the second rx to get it ready for my SC10. Well the SC10 came in friday and I was going to program the esc this morning. Turned on the Tx and the second model is gone! What happened? And now I can't figure out how to create a second model again!!!! Please help, thanks!
__________________
don't take it too serious, they are toys....
vw addict is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2011, 07:41 AM   #2
Tech Master
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,779
Trader Rating: 38 (100%+)
Default

Nevermind, I figured it out. Apparently I am just an idiot.
__________________
don't take it too serious, they are toys....
vw addict is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spektrum RC DX3S Telemetry radio system. UK.hardcore Radio and Electronics 751 10-30-2013 06:02 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:18 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net