Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
SC10 slipper slipping? >

SC10 slipper slipping?

SC10 slipper slipping?

Reply

Old 01-17-2013, 01:47 PM
  #16  
Tech Initiate
 
Join Date: Dec 2012
Location: Phoenix
Posts: 20
Default

Hmm, "barking" sounds familiar. Looks like a diff tune, possible rebuild, for me this weekend. Thanks everyone for the info!
schlage is offline  
Reply With Quote
Old 01-17-2013, 02:23 PM
  #17  
Tech Initiate
 
Join Date: Dec 2012
Location: Phoenix
Posts: 20
Default

by the way, the "proper build diff" sticky is awesome

Last edited by schlage; 01-17-2013 at 02:44 PM. Reason: duplicate post
schlage is offline  
Reply With Quote
Old 01-23-2013, 08:08 AM
  #18  
Tech Initiate
 
Join Date: Dec 2012
Location: Phoenix
Posts: 20
Default

Originally Posted by schlage View Post
Hmm, "barking" sounds familiar. Looks like a diff tune, possible rebuild, for me this weekend. Thanks everyone for the info!
For the record, this was indeed a loose diff. A little tuning to it and then the slipper made everything run nice and smooth. Whether I ruined the diff making it bark like a wild pack of dogs remains to be seen, but I do have a rebuild kit ready just in case. Thanks again for the help
schlage is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service