Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
Losi 1/10 TEN-SCTE ARR 4x4 Short Course Truck Thread >

Losi 1/10 TEN-SCTE ARR 4x4 Short Course Truck Thread

Like Tree9Likes

Losi 1/10 TEN-SCTE ARR 4x4 Short Course Truck Thread

Old 09-16-2011, 02:13 PM
  #20266  
Tech Elite
iTrader: (13)
 
SupermaxxRich's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Vancouver
Posts: 2,537
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Originally Posted by SC_RAGE View Post
Any ideas for sway bars. Tight indoor clay track. I had this written down but lost it.
Mine were VERY tight the first time I put them on. After some of the anodizing wore off they were smooth as butter...
SupermaxxRich is offline  
Old 09-16-2011, 02:21 PM
  #20267  
Tech Addict
 
Join Date: Jun 2010
Location: Idaho,
Posts: 729
Default

Im also building a nitro scte. Should be a fun outdoor beater.
SC_RAGE is offline  
Old 09-16-2011, 02:55 PM
  #20268  
Tech Elite
iTrader: (13)
 
Join Date: May 2006
Posts: 3,553
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Originally Posted by SC_RAGE View Post
Im also building a nitro scte. Should be a fun outdoor beater.
Oh they are lots of fun...I built one for the RC madness race and then it got rained out...love it though.
hacker07 is offline  
Old 09-16-2011, 03:23 PM
  #20269  
SEF
Tech Elite
iTrader: (39)
 
SEF's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: LA
Posts: 2,151
Trader Rating: 39 (100%+)
Default

Originally Posted by SC_RAGE View Post
Im also building a nitro scte. Should be a fun outdoor beater.
Saw one run the other day at Revelation Raceway. Looked awesome. Wish nitro SC would take off. Actually I don't cause I don't need yet another car and I don't need to race yet another class
SEF is offline  
Old 09-16-2011, 03:28 PM
  #20270  
Tech Addict
 
Join Date: Jun 2010
Location: Idaho,
Posts: 729
Default

http://www.ebay.com/itm/LOSI-SCTE-CO...item415d3d0dcb
Everything to make a nitro scte....
SC_RAGE is offline  
Old 09-16-2011, 03:29 PM
  #20271  
Tech Elite
iTrader: (19)
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago, IL
Posts: 2,854
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

I had some problems with the aluminum shock caps not fitting as well (the old ones). I had a set that fit the shock body but still leaked shock oil as a sieve. Put the plastic caps back on and they stopped leaking.
Edumakated is offline  
Old 09-16-2011, 03:31 PM
  #20272  
Tech Addict
iTrader: (17)
 
Jenzorace's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 667
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Cs took care of me. Sending shock bodies.
Jenzorace is offline  
Old 09-16-2011, 04:29 PM
  #20273  
Tech Master
iTrader: (37)
 
Mr.juarez's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,280
Trader Rating: 37 (100%+)
Default

Originally Posted by SC_RAGE View Post
http://www.ebay.com/itm/LOSI-SCTE-CO...item415d3d0dcb
Everything to make a nitro scte....
what motor? i got a like new os 18tz laying around that i wounldnt mind messing with
Mr.juarez is offline  
Old 09-16-2011, 06:20 PM
  #20274  
Tech Addict
iTrader: (37)
 
Gas Rat Racin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Madison, WI
Posts: 647
Trader Rating: 37 (100%+)
Default

Anyone have a pic of their SCTE with a flow tec body on it?
Gas Rat Racin is offline  
Old 09-16-2011, 06:23 PM
  #20275  
Tech Addict
iTrader: (22)
 
rcguy76559's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Jarrell tx
Posts: 668
Trader Rating: 22 (100%+)
Default

what shims you guys using to take the play out of axle so the wheel don't slide side to side?
rcguy76559 is offline  
Old 09-16-2011, 06:25 PM
  #20276  
Tech Master
iTrader: (98)
 
picco007's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: TX.
Posts: 1,907
Trader Rating: 98 (100%+)
Default

Originally Posted by Gas Rat Racin View Post
Anyone have a pic of their SCTE with a flow tec body on it?

Yes, I'm also wanting to know if you do have the flow tek body on what mounting holes did you use? I had mine painted before mounting it and now I can't seem to like it up....I know there are dimples but which ones to use is the question.....please help....
picco007 is offline  
Old 09-16-2011, 06:34 PM
  #20277  
Tech Elite
iTrader: (46)
 
Join Date: Jul 2007
Location: gowrie, iowa
Posts: 2,215
Trader Rating: 46 (98%+)
Default

Originally Posted by picco007 View Post
Yes, I'm also wanting to know if you do have the flow tek body on what mounting holes did you use? I had mine painted before mounting it and now I can't seem to like it up....I know there are dimples but which ones to use is the question.....please help....
it's the front hole in the rear and the center hole in the front. i'll post my pics in a min.
nitroal is offline  
Old 09-16-2011, 06:36 PM
  #20278  
Tech Addict
iTrader: (37)
 
Gas Rat Racin's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Madison, WI
Posts: 647
Trader Rating: 37 (100%+)
Default

Is there such a thing as a shim kit for this truck that would include shims for everything difs, axles, pinions, and etc.? If not someone should put one together or at least get a list of part numbers needed so a guy can have all the shims on hand he may need.
Gas Rat Racin is offline  
Old 09-16-2011, 06:37 PM
  #20279  
Tech Elite
iTrader: (46)
 
Join Date: Jul 2007
Location: gowrie, iowa
Posts: 2,215
Trader Rating: 46 (98%+)
Default

Originally Posted by Gas Rat Racin View Post
Anyone have a pic of their SCTE with a flow tec body on it?
here ya go. a little dirty since i haven't had time to clean it since my last race.
nitroal is offline  
Old 09-16-2011, 06:42 PM
  #20280  
Tech Regular
iTrader: (2)
 
LAYMAN123's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Satsuma,fl
Posts: 476
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Ready to try out the new pro4 and tlr chassis! See if 250 will show up in lap times!
LAYMAN123 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.