Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
3 channels and transponder question >

3 channels and transponder question

3 channels and transponder question

Old 06-28-2010, 11:12 AM
  #1  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (32)
 
Moogumby's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Marysville, WA
Posts: 1,888
Trader Rating: 32 (100%+)
Default 3 channels and transponder question

I may be doing a tekno conversion on my losi 8 2.0 and since i may need the third channel for brakes i was wondering could i plug in my transponder in the batt location and would it still work? im using the Spektrum SR3100

Otherwise could i use one of the telemtry receivers and use a telemetry location for my transponder?
Moogumby is offline  
Old 06-28-2010, 11:20 AM
  #2  
Tech Adept
iTrader: (2)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Utah
Posts: 191
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

The battery plug works well for the transponder.
Scott51 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.