Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
Jammin SCRT10 Thread >

Jammin SCRT10 Thread

Jammin SCRT10 Thread

Old 02-09-2010, 06:01 AM
  #1411  
Tech Apprentice
 
Join Date: Jul 2004
Location: Northern California Pittsburg
Posts: 50
Default

Originally Posted by Glowster21 View Post
I need one of these....anyone know if they are in stock anywhere?!?
Try ultimatehobbies.com...They are in Orange, CA
rcdrivertim is offline  
Old 02-09-2010, 06:27 AM
  #1412  
Tech Elite
iTrader: (86)
 
jhautz's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4,263
Trader Rating: 86 (100%+)
Default

Nitrohouse will have them Thursday.
jhautz is offline  
Old 02-09-2010, 08:23 AM
  #1413  
Tech Regular
iTrader: (36)
 
sb7979's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Toledo, OH
Posts: 382
Trader Rating: 36 (100%+)
Default

Originally Posted by stinky4skin View Post
Man that makes me feel a lot better ,i ordered the 6.5 and i have been worried ever since that i made the wrong choice.but i still have not run the truck yet still waiting on it,so hopefully it works out for me
You running this thing today?
sb7979 is offline  
Old 02-09-2010, 09:48 AM
  #1414  
Tech Elite
iTrader: (32)
 
Join Date: Jul 2009
Location: So Cal
Posts: 2,380
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Ultimate does not have them in stock.

Ocrc said they will have them today or tomorrow.

WCRC said they will have them next week.

Pegasus said they will have them Wednesday or Thursday this week.


Some dousche bag was selling one on eBay for 500. I wanted to jump through the computer screen and slap that idiot in the face. Haha
Pimpin is offline  
Old 02-09-2010, 09:49 AM
  #1415  
Tech Elite
iTrader: (9)
 
SaladFork's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Earth
Posts: 3,349
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Originally Posted by Pimpin View Post
Ultimate does not have them in stock.

Ocrc said they will have them today or tomorrow.

WCRC said they will have them next week.

Pegasus said they will have them Wednesday or Thursday this week.


Some dousche bag was selling one on eBay for 500. I wanted to jump through the computer screen and slap that idiot in the face. Haha
Funny I saw that on Ebay and thought the same thing!
SaladFork is offline  
Old 02-09-2010, 10:12 AM
  #1416  
Tech Master
iTrader: (93)
 
stinky4skin's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: HOLY TOLEDO
Posts: 1,076
Trader Rating: 93 (100%+)
Default

Originally Posted by sb7979 View Post
You running this thing today?
nope still waiting on it to come in the mail ,what about you do you have it all together ? your still goin right ,we are gonna try even thow the roads are shitty
stinky4skin is offline  
Old 02-09-2010, 10:22 AM
  #1417  
Tech Regular
iTrader: (28)
 
marksp's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 362
Trader Rating: 28 (100%+)
Default

Originally Posted by rcdrivertim View Post
I am looking at an HV Pro Novak ESC & a Novak Havoc & a Novak GTB...I am running a Novak HV 5.5 motor...I heard the GTB's suck more power...Someone told me he raced someone with the same setup with a Havoc and he had the GTB...The Havoc was about 3 cars ahead consistently...

I need some opinions of the better one to get...I have to buy one tomorrow...
Strongly advise against the HV Pro ESC. Can't comment on the Havok or the GTB as I have no direct experience with them, but every HV Pro ESC I have seen has failed. HV Pro motors on 2S are great, HV Pro ESC, not so great.

I'm running a couple of HV Pro 4.5's with MMPro on 2S (SCRT10 & Slash 4x4)- solid setup. Fast, cool, programmable & updateable.
marksp is offline  
Old 02-09-2010, 10:26 AM
  #1418  
Tech Elite
iTrader: (32)
 
Join Date: Jul 2009
Location: So Cal
Posts: 2,380
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Will the hv motor work with a mamba max?
Pimpin is offline  
Old 02-09-2010, 10:38 AM
  #1419  
Tech Champion
iTrader: (17)
 
JAMMINKRAZY's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Pittsburgh PA
Posts: 6,575
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Originally Posted by Pimpin View Post
Will the hv motor work with a mamba max?
This has already been covered!

Originally Posted by JAMMINKRAZY View Post
You can run sensored motors with the max, but you won't get the advantage of the sensors because the max doesn't have a sensor port or sensor programming.

So to answer the original question, yes you can use the max with the HV but it won't be as smooth, and you won't benefit from the sensors. I would get the pro if you are buying one. If you already have the max, you can probably make it work.
JAMMINKRAZY is offline  
Old 02-09-2010, 11:00 AM
  #1420  
Tech Elite
iTrader: (32)
 
Join Date: Jul 2009
Location: So Cal
Posts: 2,380
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Thanks man!

I know how annoying repeated questions are but I'm on my iPhone and it's harder to navigate around an search for stuff.

I appreciate all your help!!!
Pimpin is offline  
Old 02-09-2010, 11:13 AM
  #1421  
Tech Champion
iTrader: (17)
 
JAMMINKRAZY's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Pittsburgh PA
Posts: 6,575
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Originally Posted by Pimpin View Post
Thanks man!

I know how annoying repeated questions are but I'm on my iPhone and it's harder to navigate around an search for stuff.

I appreciate all your help!!!
It's cool man! Not a problem.
JAMMINKRAZY is offline  
Old 02-09-2010, 12:19 PM
  #1422  
Tech Regular
iTrader: (28)
 
marksp's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 362
Trader Rating: 28 (100%+)
Default

Originally Posted by Pimpin View Post
Will the hv motor work with a mamba max?
yes, but to take advantage of sensored or "smartsense" (start in sensored mode, switch to sensorless for maximum efficiency) operation, you need Mamba Max Pro.
marksp is offline  
Old 02-09-2010, 03:05 PM
  #1423  
Tech Elite
iTrader: (65)
 
markhat250's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Austin, TX
Posts: 2,051
Trader Rating: 65 (100%+)
Default

So Slash fronts are the widest we've covered. The Slash rears are thinner. Anyone know where the stock Blitz offset lays? Are they a hair under the Slash fronts? Thinner than the rears? What is it. Anyone do this comparison?

I want to use Blitz rimz, but the Slash front offset "sounds" the best for my high speed/ stable applications (8 scale tracks).
markhat250 is offline  
Old 02-09-2010, 03:11 PM
  #1424  
Tech Champion
iTrader: (17)
 
JAMMINKRAZY's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Pittsburgh PA
Posts: 6,575
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Originally Posted by markhat250 View Post
So Slash fronts are the widest we've covered. The Slash rears are thinner. Anyone know where the stock Blitz offset lays? Are they a hair under the Slash fronts? Thinner than the rears? What is it. Anyone do this comparison?

I want to use Blitz rimz, but the Slash front offset "sounds" the best for my high speed/ stable applications (8 scale tracks).
Blitz wheels are the same offset as slash rears. If you're running on a high speed track, you will want slash fronts.
JAMMINKRAZY is offline  
Old 02-09-2010, 03:11 PM
  #1425  
Tech Addict
iTrader: (1)
 
Arigato's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: 'Vegas Baby!
Posts: 631
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by markhat250 View Post
So Slash fronts are the widest we've covered. The Slash rears are thinner. Anyone know where the stock Blitz offset lays? Are they a hair under the Slash fronts? Thinner than the rears? What is it. Anyone do this comparison?

I want to use Blitz rimz, but the Slash front offset "sounds" the best for my high speed/ stable applications (8 scale tracks).
Blitz rims use a slash rear off set. I tried slash fronts with bowties and aka foams this last weekend and they worked great.
Arigato is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.