LIPO/SC10?

Old 06-18-2009, 09:48 PM
  #1  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (69)
 
Join Date: Apr 2009
Location: Dyersburg Tn.
Posts: 644
Trader Rating: 69 (100%+)
Default LIPO/SC10?

Does anyone know what the largest lipo is that can be ran in a SC10. Looking at a Maxamps 2s 8000mAh, but not sure. Also looking ata venom 2s 5000mAh. Any ideas?
vandergriff101 is offline  
Old 06-19-2009, 08:52 AM
  #2  
Tech Legend
iTrader: (268)
 
Cain's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: West Fargo, North Dakota
Posts: 32,698
Trader Rating: 268 (100%+)
Default

what are the dimensions on the battery tray area? I think you may be able to fit the new SMC 9000mah 2S pack. Give it a look and compare dimensions. You would have some serious runtime with that pack.
Cain is offline  
Old 06-19-2009, 08:54 AM
  #3  
Tech Regular
iTrader: (4)
 
Join Date: Feb 2005
Location: Austin TX
Posts: 443
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

I put a maxamps 6500 in mine and it was really pushing it. I dont think the 8000 Maxamps will fit. with a lot of adjustment it may but the 6500 was a tight fit.
ATXPro4 is offline  
Old 06-19-2009, 08:55 AM
  #4  
Tech Lord
iTrader: (21)
 
Join Date: Jul 2008
Location: Houston, TX
Posts: 11,530
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

Go with the SMC 9000mah if it will fit, reports on that one have been awesome.
Duster_360 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.