Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
GTB with Losi sensored motor ? >

GTB with Losi sensored motor ?

GTB with Losi sensored motor ?

Reply

Old 01-20-2009, 04:03 PM
  #1  
Tech Champion
Thread Starter
iTrader: (125)
 
Briguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa , IL
Posts: 8,128
Trader Rating: 125 (100%+)
Default GTB with Losi sensored motor ?

Can this be done ?
Briguy is offline  
Reply With Quote
Old 01-20-2009, 04:39 PM
  #2  
Tech Champion
 
Join Date: Oct 2007
Location: Rochester Hills Michigan
Posts: 7,232
Default

I know of a few guys with exactly that.
Dave H is offline  
Reply With Quote
Old 01-20-2009, 04:54 PM
  #3  
K_B
Tech Master
iTrader: (69)
 
K_B's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Anchorage, Alaska
Posts: 1,435
Trader Rating: 69 (100%+)
Default

Good to know. I was actually considering doing just the opposite. I have a few Novak motors and I need a new speedo. Wanted to go with a Losi because it handles more voltage. Either that or a Tekin ESC.
K_B is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service