R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-11-2003, 09:04 AM   #1
Tech Apprentice
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 50
Default m8 question very confused???

Hi
I want a m8 radio for my new k2 or k3 buggy but I'm very confused about the set up.
Whats the module ? I want to use to for 3 different cars so
do I need to get xxl syn receivers for all cars or can I use the current recievers or do i just take the receiver out and swap into car I want to use .What would be the best deal for me
I want to start out with the m8 with servos since I will need them.
Thanks
Jon
famous182 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2003, 01:25 PM   #2
Tech Elite
 
Brian Miskolczi's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Maryland
Posts: 3,592
Trader Rating: 156 (100%+)
Default

The module is the part of the radio that holds the memory and where you put your frequency chips in, unless you have the novak module then it has the extra reciever and you can jus turn the dials to choose your frequency, no crystals required.
Get the M8, fm 75mhz, your current receivers will only work if they are airtronics receivers, or if you have any novak receiver that is an airtronics style.The M8 is a great radio, and you can store up to 10 models in this radio, so you will have no problem running your three cars from it.
__________________
l TLR l OS SPEED l RADIOPOST l PROLINE l NITROTANE l HORIZON HOBBY l HOBBYWING/FALCON SEKIDO l VENOM l UPGRADE RC l SMC BATTERIES l PCDRC GRAFFIX l GMK SUPPLY l OGIO l 4C HOBBY SUPPLY l
Brian Miskolczi is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2003, 02:40 PM   #3
Tech Regular
 
xxxtracer32's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: socal
Posts: 327
Default

m8 is a great radio. i only run my xxxt with it but ive got high traction and low traction set ups saved on it, i use the lap counter to tell me how long ive been running ect.

id get the novak synth system so you dont have to wait for the freq clip. but if your going to get that then just buy the radio w/ no servos or reciver. the stock servos arnt that great anyways, you can get some better ones from hi tech or futaba that are stronger for just a little more than the stock airtronics
xxxtracer32 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I'm New And Confused!!! shaunmotyka Nitro Off-Road 2 02-19-2008 03:03 PM
13.5... anyone confused yet? racer34v Electric On-Road 46 07-04-2007 08:04 PM
confused JIMCAR Nitro On-Road 8 03-31-2006 08:14 PM
Im confused!!! Dirtfreak15 Rookie Zone 13 12-27-2004 09:41 PM
How Do i Do this??? Im So Confused. dalejrsnum1fan Electric On-Road 12 06-09-2004 10:53 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:44 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net