R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-05-2008, 05:53 PM   #1
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 8
Default ipc v7.1 problems

i have a losi xx-t. i had it for a while and i just decided to try and get it running again. its the adam drake edition so it's all race ready (well it was back then). i hooked up a battery to it today and the ESC (ipc v7.1) turned on LED's functiond but when i hit the throttle it didnt move. it was green when i hit the throttle and went blank when i let off, not sure if thats normal. would you say the esc is bad? i really want to get this car going and i hope its not fried or anything. if anyone can give me some input that would be great, thanks
D-Rock426 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2008, 05:54 PM   #2
Tech Rookie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 8
Default

sorry wrong forum.
D-Rock426 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LRP SPHERE COMP. ESC (80700) Miu Miu Electric On-Road 725 07-08-2010 04:42 PM
IPC V7.1, Shock Springs, TX Module for sale Red Z R/C Items: For Sale/Trade 8 06-28-2008 05:59 PM
Electric Truck, parts, accessories for sale Red Z R/C Items: For Sale/Trade 35 06-28-2008 05:57 PM
Newb needs help, Novak GT7 vs LRP IPC V7.1 MrRolla Electric On-Road 27 04-25-2004 08:16 AM
LRP IPC V7.1 Digital Pro Speed Control Raikonnen Electric On-Road 10 08-02-2003 12:41 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:45 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net