R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-09-2003, 06:10 PM   #1
Tech Master
 
LosiFromHell986's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: El Cajon, San Diego, CA
Posts: 1,625
Send a message via AIM to LosiFromHell986
Default LRP Runner Problems, HELP!

OK in my T3 i got this LRP Runner PLUS!, and when i hook up a batt to it and hook up a motor, it will only run backwards, but not forward....? any ideas, im totally stumped

Thanks In Advance
LosiFromHell986 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2003, 06:43 AM   #2
Tech Elite
 
sosidge's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Bristol, UK
Posts: 3,865
Default

Have you set it up correctly?
sosidge is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2003, 05:00 PM   #3
Tech Master
 
LosiFromHell986's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: El Cajon, San Diego, CA
Posts: 1,625
Send a message via AIM to LosiFromHell986
Default

No it was a RTR so it was already set up... should I try to reset it? BTW how do you reset it? lol i feel like a newb...
LosiFromHell986 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2003, 10:01 PM   #4
Tech Master
 
LosiFromHell986's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: El Cajon, San Diego, CA
Posts: 1,625
Send a message via AIM to LosiFromHell986
Default

hey i was just diggin thru my junk today, and i found this esc again, yet its still broken, can't I send it to LRP? Ive tried resetting it 5 times, but it still wont work...lmk, i need this for my RC10 gold chassis!!
LosiFromHell986 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2003, 05:50 PM   #5
Tech Legend
 
Cain's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: West Fargo, North Dakota
Posts: 29,552
Trader Rating: 240 (100%+)
Default

by chance to you have the motor connectors in backwards? this may cause what you are experiencing as well.
Cain is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2003, 06:04 PM   #6
Tech Master
 
LosiFromHell986's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: El Cajon, San Diego, CA
Posts: 1,625
Send a message via AIM to LosiFromHell986
Default

No they're in the right way, Just checked to make sure... but even if it were, it would let me go both ways, cause its For/Rev. Either way, if I plug the motor in right, it only goes reverse. However if I plug it in Backwards, it only goes forward. Before anyone says "Just leave it in backwards," on the reverse, after 4 seconds, the reverse shut itself off. I've tried....
LosiFromHell986 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2003, 06:34 PM   #7
Tech Legend
 
Cain's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: West Fargo, North Dakota
Posts: 29,552
Trader Rating: 240 (100%+)
Default

what kind of radio are you using?
Cain is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2003, 09:08 PM   #8
Tech Apprentice
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 95
Default i ahd this problem with a gm v3r

i ahd this problem with a gm v3r. it urned out it was fried you should probablt take apart the case and check to see if any thing is fried
losi4life is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2003, 09:40 PM   #9
Tech Adept
 
Join Date: Oct 2003
Location: TX
Posts: 115
Default

Quote:
Originally posted by LosiFromHell986
No they're in the right way, Just checked to make sure... but even if it were, it would let me go both ways, cause its For/Rev. Either way, if I plug the motor in right, it only goes reverse. However if I plug it in Backwards, it only goes forward. Before anyone says "Just leave it in backwards," on the reverse, after 4 seconds, the reverse shut itself off. I've tried....
did u try setting the speedo again..if u did already there must be something wrong with it...if not, set the throttle trim on ur radio to zero or neutral then re-set the speedo
Los1Fan is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2003, 06:03 PM   #10
Tech Master
 
LosiFromHell986's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: El Cajon, San Diego, CA
Posts: 1,625
Send a message via AIM to LosiFromHell986
Default

Los1Fan: OK I'll Try that....

But am I wrong or can you send broken ESC's to them to fix?
LMK, Jeff
LosiFromHell986 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
runner esp new never used papadocks R/C Items: For Sale/Trade 0 08-26-2005 04:26 PM
WTB- LRP Runner ESC ceb27 R/C Items: For Sale/Trade 0 03-04-2005 05:00 PM
WTB- LRP Runner ESC ceb27 R/C Items: Wanted to Buy 0 03-04-2005 04:58 PM
FT or FS: LRP Runner Plus ptjoe R/C Items: For Sale/Trade 0 01-20-2005 01:28 PM
FS: LRP Runner Plus ESC - NEW SteveM R/C Items: For Sale/Trade 1 01-30-2003 08:41 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 09:26 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net