Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
Losi 1/8 8ight E 4wd Thread >

Losi 1/8 8ight E 4wd Thread

Losi 1/8 8ight E 4wd Thread

Old 12-24-2008, 04:59 PM
  #916  
Tech Lord
iTrader: (8)
 
Integra's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 12,486
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Originally Posted by F N CUDA View Post
I'm anxious to hear what the top gas guys are coming up with for setups on the 8ight E.
Is there that much of a weight difference?
What does a gas buggy weigh ready to race?
Mine is 8.6 lbs with the 4s battery.

7lbs 4 oz. or just a hair over.
Integra is offline  
Old 12-24-2008, 09:22 PM
  #917  
Tech Champion
iTrader: (1)
 
R40Victim's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: N.W. FL___L.A.___Lower Alabama
Posts: 7,827
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

I still need to weight mine, but it didn't seem that severe a difference.
R40Victim is offline  
Old 12-24-2008, 09:32 PM
  #918  
Tech Master
iTrader: (59)
 
DRRC's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,515
Trader Rating: 59 (98%+)
Default

I cant seem to connect the usb adapter to my computer
It is always red and the esc cant be found
any help would be apperciated
thanks
DRRC is offline  
Old 12-24-2008, 09:45 PM
  #919  
Tech Champion
iTrader: (1)
 
R40Victim's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: N.W. FL___L.A.___Lower Alabama
Posts: 7,827
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Did your virus software pop up during installation? Mine did, and it wouldn't allow it to work. I then installed it on a "Less protected" machine, and it worked fine.
R40Victim is offline  
Old 12-24-2008, 10:03 PM
  #920  
Tech Master
iTrader: (37)
 
Racerx336's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Allen, Tx.
Posts: 1,465
Trader Rating: 37 (100%+)
Default

Originally Posted by DRRC View Post
I cant seem to connect the usb adapter to my computer
It is always red and the esc cant be found
any help would be apperciated
thanks
I know that for some reason we had to restart one comupter that I connected my ESC to. You might try that, and also disable all the Virus protection like the other guys mentioned.
Racerx336 is offline  
Old 12-24-2008, 10:16 PM
  #921  
Tech Addict
iTrader: (11)
 
Miller_Time's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Charlotte, NC
Posts: 678
Trader Rating: 11 (92%+)
Default

On the antivirus thing, some programs are overly sensitive. I use AVG and it tends to pick up a lot of false detections.

If you ever get a virus detected on a file from a reputable source you can run it through an online scan like this one. It runs the file against multiple vendor's definitions and gives all results. If the file is only detected as viral on a few of the dozen or so vendors you can usually assume it's clean.
Miller_Time is offline  
Old 12-25-2008, 12:18 AM
  #922  
Tech Master
iTrader: (59)
 
DRRC's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,515
Trader Rating: 59 (98%+)
Default

yes I also have AVG and disabled it but still not able to connect to the usb adapter
I used a windows vista and a windows 2000 computers
DRRC is offline  
Old 12-25-2008, 06:52 AM
  #923  
Tech Adept
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 105
Default

no more cogging
good guys losi men
BRAVO like we say in my country
blade98000 is offline  
Old 12-25-2008, 08:40 AM
  #924  
Tech Regular
iTrader: (46)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Huntersville, NC
Posts: 421
Trader Rating: 46 (100%+)
Default

that is good news on the software HP. I can't wait to upgrade mine and run it.

I went a little stiffer with the springs on mine. Went to black in the rear and green in the front. With the stock setup I was slapping the chassis on big landings. That was upsetting the rear of the buggy. The stiffer springs seemed to help a bunch on the big landings. But we are talking some pretty bug jumps. We where racing on the worlds track at the farm in NC. And at badlands in SC. I guess it all depends on what you are racing on.
braoue67 is offline  
Old 12-25-2008, 09:29 AM
  #925  
Tech Champion
iTrader: (1)
 
R40Victim's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: N.W. FL___L.A.___Lower Alabama
Posts: 7,827
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

yes I also have AVG and disabled it but still not able to connect to the usb adapter
I used a windows vista and a windows 2000 computers
If you call Losi, they basically tell you the same thing. Disable AVG, and REINSTALL the software. When you do, AVG shouldn't interfere the next time(it should be off). Then, reboot again. Try the USB again. It took me a couple tries, but it will work.
R40Victim is offline  
Old 12-25-2008, 02:37 PM
  #926  
Tech Champion
iTrader: (17)
 
BuggyKing's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Huntington Beach, Ca
Posts: 7,919
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Anyone have issues running Kyosho plastic spurs. Had to do quite a bit of work to get em to clear the chassis.
BuggyKing is offline  
Old 12-25-2008, 03:37 PM
  #927  
Tech Elite
iTrader: (12)
 
badassrevo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Roaming Shores, Ohio
Posts: 3,324
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

You should be able to run the Kyosho plastic 44 tooth with no problem.
badassrevo is offline  
Old 12-25-2008, 03:43 PM
  #928  
Tech Champion
iTrader: (17)
 
BuggyKing's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Huntington Beach, Ca
Posts: 7,919
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

ya thx I have the 46 on it now. So ya I will have to run the 44 then.
BuggyKing is offline  
Old 12-25-2008, 10:35 PM
  #929  
Tech Champion
iTrader: (1)
 
R40Victim's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: N.W. FL___L.A.___Lower Alabama
Posts: 7,827
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

I'm getting ready to install my 46, but thinking about waiting to get the 44...

I got a DX3S for Xmas, so I just installed the Telemetry receiver and Temp Sensor on the motor. That way, I don't have to leave the driver's stand until the battery runs out.
R40Victim is offline  
Old 12-25-2008, 10:38 PM
  #930  
Tech Champion
iTrader: (17)
 
BuggyKing's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Huntington Beach, Ca
Posts: 7,919
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

Well I got a nitro Eight coverted to an E. But the 46 should clear. I had to dremel down the the mount and chassis a bit to get the spur to clear since the Kyosho is a bit wider then the stock losi spur.
BuggyKing is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.