R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-19-2008, 06:03 PM   #1
Tech Adept
 
Join Date: Apr 2008
Location: Huntington Beach
Posts: 219
Trader Rating: 2 (100%+)
Default Does DS1015 fit in XXXT-CR???

has anybody installed the AE DS1015 in a XXXT-CR??? If so, did it fit nicely or did it require some tweaking???
__________________
TLR-22T, RB5/ZX5, DEX408
Spectrum DXR3R
OCRC/WCRC
bprocket is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2008, 06:44 PM   #2
Tech Master
 
hobbipro's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: West Palm Beach
Posts: 1,326
Trader Rating: 21 (100%+)
Default

Should fit fine. I have the 1313 in a T4 which is more cramped than the CR is. The 1015 has the same dimensions.
hobbipro is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2008, 06:48 PM   #3
Tech Adept
 
damn-yankee's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 131
Default

Quote:
Originally Posted by bprocket View Post
has anybody installed the AE DS1015 in a XXXT-CR??? If so, did it fit nicely or did it require some tweaking???
the DS1313 fits fine. It should work.
damn-yankee is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 01:52 PM   #4
Tech Champion
 
Briguy's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa , IL
Posts: 8,128
Trader Rating: 125 (100%+)
Send a message via Yahoo to Briguy
Default

[IMG][/IMG]

Your gonna put an AE servo in a Losi ! How dare you ? J/K
Briguy is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 02:13 PM   #5
Tech Elite
 
cola's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Willoughby, Ohio
Posts: 3,198
Trader Rating: 304 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by bprocket View Post
has anybody installed the AE DS1015 in a XXXT-CR??? If so, did it fit nicely or did it require some tweaking???
I run the same servo in my truck. It fits right in, but you will have to move the servo mounts close to the servo when you screw them on.



David
__________________
www.PaintMonsterAirbrushing.com
www.BFastRC.com
www.ParmaPSE.com
cola is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 03:36 PM   #6
Tech Adept
 
Join Date: Apr 2008
Location: Huntington Beach
Posts: 219
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Thanks everybody. I installed the servo in my truck last night. Slipped in without a fuss.
__________________
TLR-22T, RB5/ZX5, DEX408
Spectrum DXR3R
OCRC/WCRC
bprocket is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ACE DS1015 pink_sleeve R/C Items: For Sale/Trade 2 05-01-2012 08:03 PM
AE DS1015 Servo Glitching? tom_chang79 Electric Off-Road 1 08-21-2008 05:44 AM
PROBLEM WITH ACE DS1015 SERVO deeph Nitro Off-Road 10 05-25-2008 12:25 PM
Ace DS1015 gear set parts satoch Radio and Electronics 2 10-14-2007 11:42 AM
F/S ACE DS1015 SERVOS tmperformance1 R/C Items: For Sale/Trade 10 10-08-2007 08:33 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:23 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net