R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-23-2003, 06:35 PM   #1
Tech Master
 
LosiFromHell986's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: El Cajon, San Diego, CA
Posts: 1,625
Send a message via AIM to LosiFromHell986
Angry AE T3 Shock Problem...Help!

I'm having a problem with my left front shock. Everytime I jump, it....I guess the best term is "leaks" all over the car.....not outta the cap, but the hole in which the shock shaft goes through. Anyone know what's wrong? Thanks for any help.
LosiFromHell986 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2003, 06:46 PM   #2
Tech Adept
 
pkranger63's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 162
Default

It sounds like its time for a rebuild. The o-rings are probably worn out.

Matt
pkranger63 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2003, 02:40 PM   #3
Tech Master
 
LosiFromHell986's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: El Cajon, San Diego, CA
Posts: 1,625
Send a message via AIM to LosiFromHell986
Default

really?! I just bought the car like a month ago....hmm....
LosiFromHell986 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2003, 10:30 PM   #4
Tech Adept
 
pkranger63's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 162
Default

Did you buy the truck new? Did you assemble it? It is possible to damage the o-rings when you assemble the shocks. I use the procedure at http://www.skipgear.com/ to build my shocks although I do use the "green slime" I have had good luck with it.

Matt
pkranger63 is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2003, 09:39 PM   #5
Tech Master
 
LosiFromHell986's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: El Cajon, San Diego, CA
Posts: 1,625
Send a message via AIM to LosiFromHell986
Default

Nope, it was RTR, i figured out what was wrong. I went to these MX Jumps, a Local MotoX track had an RC day....somethin went wrong. I fixed it...good as new...with MIP o rings though!
LosiFromHell986 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: LST shock with hard coated body and Ti-Ni shock shaft yahhoo R/C Items: For Sale/Trade 6 03-27-2008 01:04 PM
Team Magic E4 shock problem. abcd123 Electric On-Road 1 11-02-2007 11:24 AM
Shock Problem FK04 Evilstealth Electric On-Road 10 02-26-2007 12:43 AM
TA05 shock problem FRP Electric On-Road 1 12-08-2005 01:14 PM
NTC3 Shock and Team Associated Shock Caps Question jcrouse Nitro On-Road 4 07-13-2003 10:11 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 05:44 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net