Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Electric Off-Road
glitchin and im sick of it >

glitchin and im sick of it

glitchin and im sick of it

Reply

Old 11-12-2006, 10:07 PM
  #16  
Tech Addict
iTrader: (3)
 
jgroenhof's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Huntington Beach, adjacent.
Posts: 506
Trader Rating: 3 (100%+)
Default Two times I've bent the brush hood

Seeing that I still race in novice truck, I crash more than some. On my MF2 I have twice bent the brush hoods (I think the rear bumper could be just a bit larger) Also one time with the polarity brushes (teambirdman) I have had a brush break. If a push gets it going, I'll bet thats it.

JohnG
Buy from the track!
jgroenhof is offline  
Reply With Quote
Old 11-13-2006, 06:49 PM
  #17  
Tech Champion
iTrader: (17)
 
BuggyKing's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Huntington Beach, Ca
Posts: 7,919
Trader Rating: 17 (100%+)
Default

thats not glitching. It is a motor issue. A brush hanging up in the endbell. I had a similar problem with mine. I just took the motor apart and put it back together. That fixed it for me. Try that.
BuggyKing is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service