Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Crawler Room
Question for those running hobbywing axe >

Question for those running hobbywing axe

Like Tree1Likes
  • 1 Post By redmonster27

Question for those running hobbywing axe

Reply

Old 07-13-2019, 07:35 PM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
 
Dave_S's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: I like things.
Posts: 3,368
Default Question for those running hobbywing axe

Any of you use the data record feature at all? I don't see any data available.

just curious if anyone has successfully used that feature.

I'm asking here because that setup is specific to crawlers.
Dave_S is offline  
Reply With Quote
Old 07-14-2019, 08:32 PM
  #2  
Tech Addict
iTrader: (31)
 
redmonster27's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: ohio
Posts: 567
Trader Rating: 31 (100%+)
Default

No mine has no data either
Dave_S likes this.
redmonster27 is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service