Go Back  R/C Tech Forums > General Forums > Chat Lounge
Mastercam .... anyone have it? >

Mastercam .... anyone have it?

Mastercam .... anyone have it?

Reply

Old 01-07-2009, 12:13 PM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (96)
 
Join Date: Sep 2005
Location: Mass.
Posts: 3,470
Trader Rating: 96 (100%+)
Default Mastercam .... anyone have it?

I've aquired v9.1 and am looking for some newby help if anyone is familiar with it.

THanks!
K.Copeland is offline  
Reply With Quote
Old 01-07-2009, 12:20 PM
  #2  
Tech Champion
iTrader: (6)
 
Join Date: Aug 2002
Location: Oxnard, CA
Posts: 5,952
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

I have Mastercam X. What are you using it for?
nitrodude is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service