ps3 thread

Old 01-09-2008, 01:22 PM
  #46  
Tech Elite
iTrader: (3)
 
eeyan's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: California
Posts: 3,945
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Once you get to prestige mode... your PS3 will run hotter and eventually die... So DON'T DO IT... I'm already on my 3rd PS3!? J/K...
eeyan is offline  
Old 01-09-2008, 01:30 PM
  #47  
Tech Regular
Thread Starter
 
kwik-kid's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 389
Default

im trying i realy am i realy wanna no what it is im almost ther just 13 levels

the cod4 update realy shows
kwik-kid is offline  
Old 01-09-2008, 03:20 PM
  #48  
Tech Master
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,265
Default

Originally Posted by kwik-kid View Post

the cod4 update realy shows
its done!?!?!?!?!?!
tony 06 is offline  
Old 01-09-2008, 08:31 PM
  #49  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
DaveW's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Mobile, AL
Posts: 2,967
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by tony 06 View Post
thats nothing wait till you get into prestige mode!!! almost lev 40 pret:
Prestige mode just gives you a freekin badge, and the opportunity for more XP. I personally dont give a crap about a little icon next to my name on the lobby list. I care about the bullets that end up in yo a$$.

Please add me guys... add me add me add me!!!
DaveW is offline  
Old 01-10-2008, 11:20 AM
  #50  
Tech Master
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,265
Default

Originally Posted by DaveW View Post

Please add me guys... add me add me add me!!!
you must prove yourself first....go into prestige mode, your destiny
tony 06 is offline  
Old 01-10-2008, 11:55 AM
  #51  
Tech Regular
Thread Starter
 
kwik-kid's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 389
Default

Originally Posted by DaveW View Post
Please add me guys... add me add me add me!!!
to add people you normally need ther name
kwik-kid is offline  
Old 01-10-2008, 11:57 AM
  #52  
Tech Regular
Thread Starter
 
kwik-kid's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 389
Default

ow wait sorry i already have yours lol
kwik-kid is offline  
Old 01-11-2008, 09:01 AM
  #53  
Tech Elite
iTrader: (3)
 
eeyan's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: California
Posts: 3,945
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Kwik... I invited you several times and you never bit (well, maybe you did but probably the games were full or some kind of network issues). But I did invite you about 3 times on the private screen... What gives; don't you want to get shot?
eeyan is offline  
Old 01-11-2008, 03:35 PM
  #54  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
DaveW's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Mobile, AL
Posts: 2,967
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by kwik-kid View Post
to add people you normally need ther name
Whoops.


ep3dmik


By the way... i love claymore mines. Poor saps.
DaveW is offline  
Old 01-11-2008, 03:38 PM
  #55  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
DaveW's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Mobile, AL
Posts: 2,967
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by eeyan View Post
Kwik... I invited you several times and you never bit (well, maybe you did but probably the games were full or some kind of network issues). But I did invite you about 3 times on the private screen... What gives; don't you want to get shot?
I know i have that issue. If i accept someones invite after theyre in a match, it will bump me from the network. I have to be invited to someones party BEFORE they look for a match.

Im going to add to this... what is your network rank? Im NAT3... which limits voice chat ability. Im wondering if it also limits connectivity as well.
DaveW is offline  
Old 01-11-2008, 07:44 PM
  #56  
Tech Champion
iTrader: (1)
 
R40Victim's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: N.W. FL___L.A.___Lower Alabama
Posts: 7,827
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Hey Dave, do you play Crysis?
R40Victim is offline  
Old 01-11-2008, 10:02 PM
  #57  
Tech Master
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,265
Default

Originally Posted by R40Victim View Post
Hey Dave, do you play Crysis?
I might buy it,
tony 06 is offline  
Old 01-12-2008, 07:15 AM
  #58  
Tech Regular
Thread Starter
 
kwik-kid's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 389
Default

does anyone know if i can connect a mobile phone headset to my ps3 so i can chat etc, iv tried but i cant seem to do it
kwik-kid is offline  
Old 01-12-2008, 07:16 AM
  #59  
Tech Champion
iTrader: (1)
 
R40Victim's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: N.W. FL___L.A.___Lower Alabama
Posts: 7,827
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

If you have a decent enough computer, GET IT! It's just plain AWESOME!
R40Victim is offline  
Old 01-12-2008, 09:19 AM
  #60  
Tech Regular
Thread Starter
 
kwik-kid's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 389
Default

hahaha now im level 49 on cod4 not long to go but i realy want my blu-tooth headset set up i dont know how to do it
kwik-kid is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.