editing

Reply

Old 12-18-2007, 06:49 PM
  #1  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (15)
 
Mitchell's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Gold Coast
Posts: 577
Trader Rating: 15 (100%+)
Default editing

can u edit thread titles?thx
Mitchell is offline  
Reply With Quote
Old 12-18-2007, 06:50 PM
  #2  
Suspended
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,265
Default

no,
tony 06 is offline  
Reply With Quote
Old 12-18-2007, 06:59 PM
  #3  
Tech Elite
iTrader: (33)
 
xsxracing's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wichita, KS
Posts: 4,651
Trader Rating: 33 (100%+)
Default

I think you used to be able but not anymore,.
xsxracing is offline  
Reply With Quote
Old 12-18-2007, 07:03 PM
  #4  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (15)
 
Mitchell's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Gold Coast
Posts: 577
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

thnx
Mitchell is offline  
Reply With Quote
Old 12-19-2007, 08:06 AM
  #5  
Super Moderator
iTrader: (203)
 
Marcos.J's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Semper Fi
Posts: 29,482
Trader Rating: 203 (100%+)
Default

Originally Posted by Mitchell View Post
thnx
you can edit them within 10 minutes or so after starting a thread
Marcos.J is offline  
Reply With Quote
Old 12-19-2007, 08:14 AM
  #6  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
joe of loath's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bristol, England, United Kingdom
Posts: 4,857
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

use the advanced or full thread edit button. it then allows you to change it.
joe of loath is offline  
Reply With Quote
Old 12-19-2007, 04:47 PM
  #7  
Tech Elite
iTrader: (2)
 
rltanner's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Lake Havasu City,AZ
Posts: 2,681
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

rltanner is offline  
Reply With Quote
Old 12-20-2007, 03:50 AM
  #8  
Tech Addict
Thread Starter
iTrader: (15)
 
Mitchell's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Gold Coast
Posts: 577
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Originally Posted by joe of loath View Post
use the advanced or full thread edit button. it then allows you to change it.
where is that button?
Mitchell is offline  
Reply With Quote
Old 12-20-2007, 08:31 AM
  #9  
Tech Elite
iTrader: (1)
 
joe of loath's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bristol, England, United Kingdom
Posts: 4,857
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Originally Posted by Mitchell View Post
where is that button?
click edit then 'go advanced' at the bottom.
joe of loath is offline  
Reply With Quote
Old 12-20-2007, 11:48 AM
  #10  
Tech Elite
iTrader: (2)
 
rltanner's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Lake Havasu City,AZ
Posts: 2,681
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

rltanner is offline  
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service