imprsme is bad seller! SCAM

Reply

Old 09-21-2007, 10:52 AM
  #1  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (55)
 
hanzo3's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Anaheim Hills, CA
Posts: 1,293
Trader Rating: 55 (100%+)
Default imprsme is bad seller! SCAM

RESOLVED

Last edited by hanzo3; 09-22-2007 at 11:57 AM.
hanzo3 is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 11:36 AM
  #2  
Tech Elite
iTrader: (80)
 
imprsme's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Va.
Posts: 3,949
Trader Rating: 80 (99%+)
Default

....

Last edited by imprsme; 09-22-2007 at 06:49 PM.
imprsme is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 11:37 AM
  #3  
Tech Elite
iTrader: (80)
 
imprsme's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Va.
Posts: 3,949
Trader Rating: 80 (99%+)
Default

....

Last edited by imprsme; 09-22-2007 at 06:49 PM.
imprsme is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 12:11 PM
  #4  
Tech Elite
iTrader: (80)
 
imprsme's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Va.
Posts: 3,949
Trader Rating: 80 (99%+)
Default

....

Last edited by imprsme; 09-22-2007 at 06:49 PM.
imprsme is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 12:52 PM
  #5  
Tech Master
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,265
Default

***busted***
tony 06 is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 02:47 PM
  #6  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (55)
 
hanzo3's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Anaheim Hills, CA
Posts: 1,293
Trader Rating: 55 (100%+)
Default

RESOLVED

Last edited by hanzo3; 09-22-2007 at 11:57 AM.
hanzo3 is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 02:48 PM
  #7  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (55)
 
hanzo3's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Anaheim Hills, CA
Posts: 1,293
Trader Rating: 55 (100%+)
Default

All that I am asking is for my money back. This guy didn't even test the servo that he sent me when it was opened.
hanzo3 is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 02:56 PM
  #8  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (55)
 
hanzo3's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Anaheim Hills, CA
Posts: 1,293
Trader Rating: 55 (100%+)
Default

RESOLVED

Last edited by hanzo3; 09-22-2007 at 11:57 AM.
hanzo3 is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 02:59 PM
  #9  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (55)
 
hanzo3's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Anaheim Hills, CA
Posts: 1,293
Trader Rating: 55 (100%+)
Default

RESOLVED

Last edited by hanzo3; 09-22-2007 at 11:58 AM.
hanzo3 is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 03:30 PM
  #10  
Tech Elite
iTrader: (80)
 
imprsme's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Va.
Posts: 3,949
Trader Rating: 80 (99%+)
Default

...!

Last edited by imprsme; 09-22-2007 at 06:50 PM.
imprsme is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 03:35 PM
  #11  
Tech Elite
iTrader: (80)
 
imprsme's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Va.
Posts: 3,949
Trader Rating: 80 (99%+)
Default

...

Last edited by imprsme; 09-22-2007 at 06:51 PM.
imprsme is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 03:39 PM
  #12  
Tech Master
Thread Starter
iTrader: (55)
 
hanzo3's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Anaheim Hills, CA
Posts: 1,293
Trader Rating: 55 (100%+)
Default

RESOLVED

Last edited by hanzo3; 09-22-2007 at 11:58 AM.
hanzo3 is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 03:46 PM
  #13  
Tech Elite
iTrader: (80)
 
imprsme's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Va.
Posts: 3,949
Trader Rating: 80 (99%+)
Default

....

Last edited by imprsme; 09-22-2007 at 06:51 PM.
imprsme is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 03:46 PM
  #14  
Suspended
iTrader: (11)
 
Join Date: Mar 2003
Location: Back That Thang Up!
Posts: 3,468
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Two possibilities:

1. Servo was mishandled either by buyer or seller

2. Servo was bad from factory

I don't know how a servo could be non-operational after just plugging it in the wrong way. I've made that mistake lots of tmes, and the servo never got damaged that much. But maybe it could happen, and I was just lucky.

So if servo is not working, and no one damaged it, then it was bad from the factory. I have purchased a servo like that before, and expensive $100+ Airtronics.

I sent the servo to them and they fixed it for free. Maybe you could try that. They will also be able to tell you why it was bad...misuse or bad from the factory.
403forbidden is offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2007, 03:51 PM
  #15  
CSB
Tech Initiate
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 41
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Two weeks from payment to delivery isnt something to complain about. Ive dealt with hoby shops in the past that were a lot slower, especially if they ship one or two days a week.

If the servo was new in the box, and unopened, it is no the sellers problem, rather the manufacturers. You said yourself that it was new, therefore the seller is not responsible.

You complain about the guy posting your address, but then you post his. Not very mature. Its legal to post that kind of information, and it can be found on Google, by the way.

I have to wonder how new that new in the box Hitec servo is, you said you were running it before buying this one.
CSB is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service