Tekin RS Gen 2 and Hotwire 2

Old 04-21-2014, 05:50 PM
  #1  
R/C Tech Elite Member
Thread Starter
iTrader: (315)
 
nexxus's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Perth, Australia
Posts: 8,947
Trader Rating: 315 (100%+)
Default Tekin RS Gen 2 and Hotwire 2

Only used once myself in VTA, person I bought it off had only used it a couple of times, excellent condition, just prefer to keep my ESC all fairly uniform so I'm only carting around one program card / lead etc

This is the Std Gen 2 not the cheaper locked Spec version.

Sold

Will have pics up later.

Last edited by nexxus; 04-22-2014 at 06:23 AM. Reason: Sold
nexxus is offline  
Old 04-22-2014, 05:34 AM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (6)
 
Rcnutguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Melbourne
Posts: 273
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Payed.
Thanks
Rcnutguy is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.