AMB RC3 Transponders X 2

Old 04-28-2013, 03:25 AM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (39)
 
lookieaefanboi's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Rc Heaven
Posts: 3,202
Trader Rating: 39 (100%+)
Default AMB RC3 Transponders X 2

For Sale 2 amb rc3 transponders, both in excellent condition. Both have 2 ears and work perfectly. Fully Compatible with all amb timing systems including the new rc4 decoders. These are surplus to my needs as I also have 3 of the rc4 hybrids

$80 each plus postage or pickup in mordialloc or hawthorn.

Last edited by lookieaefanboi; 04-29-2013 at 03:24 AM.
lookieaefanboi is offline  
Old 04-28-2013, 07:14 AM
  #2  
Tech Regular
iTrader: (7)
 
Join Date: Jul 2012
Location: Gold Coast
Posts: 304
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

Hi, mate.

Is it the RC4 hybird one?
L.DENG is offline  
Old 04-28-2013, 07:24 AM
  #3  
Tech Fanatic
iTrader: (9)
 
Join Date: Dec 2012
Location: Sunshine Coast
Posts: 851
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Originally Posted by L.DENG View Post
Hi, mate.

Is it the RC4 hybird one?
I'll take one if it is as above.
Chamelion is offline  
Old 04-28-2013, 05:30 PM
  #4  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (39)
 
lookieaefanboi's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Rc Heaven
Posts: 3,202
Trader Rating: 39 (100%+)
Default

Cant you guys read? It states twice that these are rc3 transponders. They work fine with all amb decoders, just not as small as the new ones. They look like this
lookieaefanboi is offline  
Old 04-28-2013, 05:32 PM
  #5  
R/C Tech Elite Member
iTrader: (315)
 
nexxus's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Perth, Australia
Posts: 8,833
Trader Rating: 315 (100%+)
Default

lol was about to say the same thing on here, guys it aint hard read the listing!

And RC3 / RC4 no difference, both work on the latest decoders, neither is faster than the other, I've tried an rc3 on the front of my car with an rc4 on the back and lap times were identical :P
nexxus is offline  
Old 04-28-2013, 08:05 PM
  #6  
Tech Elite
iTrader: (141)
 
hacker's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Vic, Australia
Posts: 3,140
Trader Rating: 141 (100%+)
Default

Hi mate. Are these the hybrid versions. If so, I'll take one.
hacker is offline  
Old 04-28-2013, 08:43 PM
  #7  
R/C Tech Elite Member
iTrader: (315)
 
nexxus's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Perth, Australia
Posts: 8,833
Trader Rating: 315 (100%+)
Default

This should make it crystal clear (and to prevent silly q's)
Attached Thumbnails AMB RC3 Transponders X 2-images.jpg  
nexxus is offline  
Old 04-28-2013, 09:55 PM
  #8  
Tech Fanatic
iTrader: (9)
 
Join Date: Dec 2012
Location: Sunshine Coast
Posts: 851
Trader Rating: 9 (100%+)
Default

Interestingly I have one of the newer ones that look like the RC4, but it clearly has RC3 stamped on it... Hence my own confusion.
Chamelion is offline  
Old 04-29-2013, 12:08 AM
  #9  
Tech Elite
iTrader: (141)
 
hacker's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Vic, Australia
Posts: 3,140
Trader Rating: 141 (100%+)
Default

Originally Posted by lookieaefanboi View Post
Cant you guys read? It states twice that these are rc3 transponders. They work fine with all amb decoders, just not as small as the new ones. They look like this
So it's not an rc3 your selling!

So it's an AMBrc DP?

What does the DP stand for?
hacker is offline  
Old 04-29-2013, 03:25 AM
  #10  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (39)
 
lookieaefanboi's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Rc Heaven
Posts: 3,202
Trader Rating: 39 (100%+)
Default

Price dropped to $80ea pp Remember folks these work just as well as the latest transponders and are compatible with the same decoders.
lookieaefanboi is offline  
Old 04-29-2013, 04:26 AM
  #11  
Tech Elite
iTrader: (141)
 
hacker's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Vic, Australia
Posts: 3,140
Trader Rating: 141 (100%+)
Default

is that $80 PER PERSON?

so if I wanted both, and just for myself, is that $80 for 2?
hacker is offline  
Old 04-29-2013, 04:41 AM
  #12  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (39)
 
lookieaefanboi's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Rc Heaven
Posts: 3,202
Trader Rating: 39 (100%+)
Default

go away alan :P
lookieaefanboi is offline  
Old 04-29-2013, 02:20 PM
  #13  
Tech Elite
iTrader: (141)
 
hacker's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Vic, Australia
Posts: 3,140
Trader Rating: 141 (100%+)
Default

What does the DP represent?
hacker is offline  
Old 04-29-2013, 07:34 PM
  #14  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (39)
 
lookieaefanboi's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Rc Heaven
Posts: 3,202
Trader Rating: 39 (100%+)
Default

One sold and only one remaining.
lookieaefanboi is offline  
Old 04-29-2013, 07:53 PM
  #15  
Tech Elite
iTrader: (141)
 
hacker's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Vic, Australia
Posts: 3,140
Trader Rating: 141 (100%+)
Default

Why are you not answering my questions?
hacker is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.