Hitec SRX Question

Old 12-15-2004, 12:26 AM
  #1  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (19)
 
Wicked-Wayz's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Do you feel you're a star?
Posts: 2,033
Trader Rating: 19 (100%+)
Default Hitec SRX Question

I am looking to get a Hitec SRX. My question is I am looking to get the srx with the crystal less option. Do I have to purchase anything to make it crystal less or just select crystal less when ordering. I am looking to get the radio from towerhobbies. When ever I look I get confused as to what exactly that package is. I would appreciate any help that can be given. This will be my first brand new radio only used ones before. Have a great holiday

Peace Aaron
Wicked-Wayz is offline  
Old 12-15-2004, 08:16 AM
  #2  
Company Representative
iTrader: (14)
 
Tres's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

I don't show Tower offers the SRX w/spectra module.

You would need the base SRX radio and add the spectra module.

They do offer the CRX with the Spectra.

http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin...?&I=LXFCA9&P=7
Tres is offline  
Old 12-15-2004, 09:22 AM
  #3  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (19)
 
Wicked-Wayz's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Do you feel you're a star?
Posts: 2,033
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Tres thanks for the help. I guess I was under the impression it came with the radio. I didn't know you had to buy it seperate. I think maybe I should read stuff more carefully. Have a merry christmas and happy new year.

Peace Aaron
Wicked-Wayz is offline  
Old 01-15-2005, 09:22 AM
  #4  
Tech Elite
Thread Starter
iTrader: (19)
 
Wicked-Wayz's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Do you feel you're a star?
Posts: 2,033
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Ok here is another question. I purchased the radio from tower hobbies with out the spectra. When I get enough money to buy the spectra module what else do I have to buy. Do I need a certain receiver, programable crystal. I have tried to read what all I need but I get confused. Any help would be appreciated.

Peace Aaron
Wicked-Wayz is offline  
Old 01-15-2005, 09:32 AM
  #5  
Company Representative
iTrader: (14)
 
Tres's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

You can use any of the Hitec Rx's or some aftermarket like the Novak Xxtra.
Tres is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.