Need metal gears?

Old 05-10-2003, 11:10 AM
  #1  
Suspended
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 403
Default Need metal gears?

Hii need metal gears for my servo. I have the normal stocks ervo that comes with the T3. I need metal gears for it, do you know if they make any? THANKS.
R C king is offline  
Old 05-10-2003, 04:35 PM
  #2  
Company Representative
iTrader: (14)
 
Tres's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

I would check into upgrading the servo, not just adding metal gears.
Tres is offline  
Old 05-10-2003, 07:25 PM
  #3  
Suspended
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 403
Default

I will be upgradeing it but do you know if they do make metal gears? THANKS
R C king is offline  
Old 05-10-2003, 07:27 PM
  #4  
Company Representative
iTrader: (14)
 
Tres's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: WWW.TNT-FX.COM
Posts: 3,403
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Which model of servo do you have?
Tres is offline  
Old 05-11-2003, 11:26 AM
  #5  
Suspended
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 403
Default

Ummm. It is the stock normal servo you guys make. It probally cost about 13 dollars.
R C king is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2021 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.