Go Back  R/C Tech Forums > Company/Manufacturer Forums > Ask Hitec
Crystal and Transmitter bummer! >

Crystal and Transmitter bummer!

Crystal and Transmitter bummer!

Old 03-01-2003, 03:20 PM
  #1  
Tech Regular
Thread Starter
 
KevanB's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Columbus(Madison), Wisconsin
Posts: 341
Default Crystal and Transmitter bummer!

Will having a JR Xr2 AM transmitter, and a Hitec HAS-2MB 75 Mhz AM receiver cause glitching becuase they arent the same brand?
Also, should installing a JR crystal in the JR XR2 transmitter and installing a JR crystal in the Hitec receiver cause glitching? I tried this and was so glitchy i couldnt drive!!

Please Help!
KevanB is offline  
Old 03-01-2003, 10:50 PM
  #2  
Company Representative
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2001
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 1,645
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

It should work fine providing that you are using the JR Xtals in it. Try another set of JR Xtals to see if that cures the problem. What are you using this in? TTYL.

Gary
Gary Fliegel is offline  
Old 03-02-2003, 08:27 PM
  #3  
Tech Regular
Thread Starter
 
KevanB's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Columbus(Madison), Wisconsin
Posts: 341
Default

no porblem i fixed it! Its just a case of bad Xtals
KevanB is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.