Go Back  R/C Tech Forums > Company/Manufacturer Forums > Ask Hitec
Hitec HS-925MG super speed servo prob >

Hitec HS-925MG super speed servo prob

Hitec HS-925MG super speed servo prob

Old 02-16-2003, 11:27 AM
  #1  
Tech Fanatic
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Turbo9000's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Austin Texas
Posts: 783
Trader Rating: 5 (100%+)
Default Hitec HS-925MG super speed servo prob

Hello hitec...
I am having a problem with my HS925MG...it seems that the gears are stripped...the motor sounds and there is no motion from the servo. I took off the cover and all gears seem to be in working order..not 1 stripped tooth. could this be a problem with the servo motor itself?

thanks in advance
Turbo9000 is offline  
Old 02-16-2003, 03:57 PM
  #2  
Company Representative
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2001
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 1,645
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Send it in to us and we'll get it fixed up for you. TTYL.


Gary
Gary Fliegel is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.