R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-12-2013, 04:55 PM   #1
Tech Master
 
neospirit's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,081
Trader Rating: 43 (100%+)
Default Receiver Help

I have 2 receivers that stopped working without any warning. They both worked the day prior and the next day it just stopped.

The first receiver is the Flysky FS-GT3B receiver. It was in a RC8.2 that was converted to electric. It has a MMM esc and a 2200kv Turnigy motor. I ran the buggy at the park with my son and the next day channel 1 stopped working.

The second ones is a Traxxas 2.4ghz 5 channel. It was in a SC10 4x4 with MMP and a Tekin 4700kv motor. It did the same thing. It was working one day and the next day it doesn't.

Any ideas?
neospirit is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 05:19 PM   #2
Suspended
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Mar 2012
Location: Cali
Posts: 4,003
Trader Rating: 11 (92%+)
Default

Well try rebinding them?
theblitzkidd is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 09:43 PM   #3
Tech Master
 
neospirit's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,081
Trader Rating: 43 (100%+)
Default

I tried the Traxxas again today and it works again.
neospirit is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 02:14 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net