R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-02-2011, 02:37 AM   #1
BOG
Tech Master
 
BOG's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: masshole
Posts: 1,602
Trader Rating: 47 (100%+)
Default spektrum 6040 crapped out???

Let me first say i love this servo!!! but this past club race i think it might have quit on me. I just put the servo fron rc8be to sc8e for upcoming short course nationals. The servo will turn however with the steering on my radio pinned left the servo will cycle from locked left and back to center, It does this when pinned to the right also. Also the light on my skeptrum receiver blinks when the servo cycles back to center. I did set my end point, and the truck did endo a few times landing on front bumper.. workin on that!!!

So is my servo dun??
__________________
We are not here for a long time, however we are here for a good time!!!
Comfort the disturbed, disturb the comfortable!!!

Huge Thanx to Chris at "Off-the-HwaL" ~ Custom Painted R/C ~ www.OTHGFX.com
BOG is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 07:19 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net