R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-29-2011, 12:09 AM   #1
Tech Fanatic
 
D-Rek07's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Sadly moved to Tennessee
Posts: 815
Trader Rating: 1 (100%+)
Default HK-gt2

Has anyone used this radio system? How is it's performance? I'm thinking about putting it in a losi micro desert truck. Will it work well for that application? Please tell me what you think.
__________________
B4.1-MMP, 10.5 Ballistic
SC10 4x4-RX8, 4.5 Tekin
D-Rek07 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2011, 04:55 PM   #2
Tech Elite
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cadillac, MI
Posts: 3,252
Trader Rating: 222 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by D-Rek07 View Post
Has anyone used this radio system? How is it's performance? I'm thinking about putting it in a losi micro desert truck. Will it work well for that application? Please tell me what you think.
Excellent for the money. If you buy it from hobby partz you can get free USA shipping and they are really fast.
I have 3 for my kids. No problems at all

http://www.hobbypartz.com/79p-gt2-blue.html
Manatarms25 is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2011, 08:31 AM   #3
Tech Master
 
Wile E Coyote's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Angeles City
Posts: 1,082
Trader Rating: 7 (100%+)
Default

It is a good and very cheap 2.4Ghz controller.

If you also want to "upgrade" it so that it will have a control on EPA (end-point-adjustment), you can follow the procedure stated here:

EPA hack on a HK-GT2 or FS-GT2

Wile E Coyote is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2011, 07:39 AM   #4
Tech Rookie
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Default what am I doing wrong?

I have two GT2 sets and the same problem with each of them. After attaching the esc (40A Turnigy Plush) and programming it normally to recognize throttle hi and lo points, the motor responds correctly to the throttle but the steering servo no longer responds to the steering wheel on the tx. Oddly, the steering trim adjustment does still work even though the servo does not move when the steering wheel is turned.

As an experiment, I switched the throttle and steering positions on the receiver, after which the throttle responds to turning the steering wheel and the steering servo responds to the tx throttle control! Weird.

Surely I'm doing something wrong, but I fail to see what it is. Probably something simple, one of those "duh" things.

Some help here would be appreciated.
tony51 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HK Talk Version 1.1 fai Hong Kong Racing 18317 05-13-2007 08:22 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 02:35 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net