R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-02-2014, 08:27 PM   #11926
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by DriveItLikeYSIT View Post
thank you cobra. Is the HW sct pro is more suitable for a 4 pole motor? Is the programmable items and BEC vol the only diff between the v2.1 & sct pro ESCs ?
The sct pro is suited for 4 pole motors yes but it does not have the turbo festure.
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 03:39 AM   #11927
Tech Master
 
Benzaah's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Australia
Posts: 1,966
Trader Rating: 21 (96%+)
Default

So my Brand new never even hit the track V3.1 1s speedy is bricked after trying to upgrade to the blinky software. x eleventy billion


Quote:
Originally Posted by COBRARACING View Post
The Australian agent wanted $100 US more for each esc? Really? I never received any contact from you at all! So you must have bought them for $100 each then? wow let me know so i can buy some to at that price let me know.
Great way to make a customer feel like they are stupid angelo.

Pm sent.

http://www.hobbywing.com/dealer.asp I called the shop listed here. You are listed as an importer not a shop. I would have assumed you would not deal with the public. Maybe you can help me with my bricked speedy/ K thanks bye.
__________________
AERCCC - ARCR - RRCSA

Adelaide RC

Walter Rc Hobby
Benzaah is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 01:52 PM   #11928
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by Benzaah View Post
So my Brand new never even hit the track V3.1 1s speedy is bricked after trying to upgrade to the blinky software. x eleventy billion




Great way to make a customer feel like they are stupid angelo.

Pm sent.

http://www.hobbywing.com/dealer.asp I called the shop listed here. You are listed as an importer not a shop. I would have assumed you would not deal with the public. Maybe you can help me with my bricked speedy/ K thanks bye.
Im.not trying to make you look stupid but just stating facts.

not a problem about a replacement just send it to me with a return post bag.I would help out any customer no matter where they bought it from including yourself .Yes i do deal with the public as it saves them the heartache of what has just happened to you and to keep them buying in Australia i will go direct.
send me an sms via 0430009769

thanks
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 01:56 PM   #11929
Tech Elite
 
kgombe's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,132
Trader Rating: 11 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by COBRARACING View Post
The Australian agent wanted $100 US more for each esc? Really? I never received any contact from you at all! So you must have bought them for $100 each then? wow let me know so i can buy some to at that price let me know.
100US more.. meaning whatever he bought it for from Amain plus 100.. not 100 each
__________________
Kijana Crichton
kgombe is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 01:57 PM   #11930
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by Benzaah View Post
So my Brand new never even hit the track V3.1 1s speedy is bricked after trying to upgrade to the blinky software. x eleventy billion




Great way to make a customer feel like they are stupid angelo.

Pm sent.

http://www.hobbywing.com/dealer.asp I called the shop listed here. You are listed as an importer not a shop. I would have assumed you would not deal with the public. Maybe you can help me with my bricked speedy/ K thanks bye.

for zero timing all you had to do was use profile 2 from the lcd program box or any other profile by placing boost and turbo to zero then the red led would flash at 2 times per second
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 04:10 PM   #11931
Tech Master
 
Benzaah's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Australia
Posts: 1,966
Trader Rating: 21 (96%+)
Default

Quote:
Originally Posted by COBRARACING View Post
for zero timing all you had to do was use profile 2 from the lcd program box or any other profile by placing boost and turbo to zero then the red led would flash at 2 times per second
Hi, the speedy came loaded with a mod profile and when connecting the program's box blinky was not selectable. I then connected to the PC and went to load from the mod to stock software and the unit bricked. I will SMS you today. Thanks for taking care of this issue. Regards benzaah.
__________________
AERCCC - ARCR - RRCSA

Adelaide RC

Walter Rc Hobby
Benzaah is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 04:48 PM   #11932
Tech Addict
 
bigcracing's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Detroit
Posts: 589
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

I just bought a 3.1 1s esc and program box and cannot get them to communicate with theesc or allow me to download the demo no turbo program Alls I want to do is set up for blinky mode can someone please help
bigcracing is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 05:38 PM   #11933
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by Benzaah View Post
Hi, the speedy came loaded with a mod profile and when connecting the program's box blinky was not selectable. I then connected to the PC and went to load from the mod to stock software and the unit bricked. I will SMS you today. Thanks for taking care of this issue. Regards benzaah.
Hi are you using the program port or the rx port to program?Dont forget orion where you swapped from uses the sensor port to program and the hw use to use the rx port to program on the 2.1v now v3.1 has its own port .
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 05:39 PM   #11934
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by bigcracing View Post
I just bought a 3.1 1s esc and program box and cannot get them to communicate with theesc or allow me to download the demo no turbo program Alls I want to do is set up for blinky mode can someone please help
Are you using the program port ? or rx port to connect and program?
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 07:43 PM   #11935
Tech Addict
 
bigcracing's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Detroit
Posts: 589
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Receiver port.
bigcracing is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 07:49 PM   #11936
Tech Addict
 
bigcracing's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Detroit
Posts: 589
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

What is the program port
bigcracing is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 08:50 PM   #11937
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by bigcracing View Post
What is the program port
next to the on off button three protruding pins label prg.

you have a cable to use either in your esc package or lcd program box you can no longer program through the rx receiver port
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2014, 02:17 AM   #11938
Tech Addict
 
bigcracing's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Detroit
Posts: 589
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

Oh my bad that is why it won't communicate Wow no wonder I can't get it to work right. Thanks.
bigcracing is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2014, 02:32 AM   #11939
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by bigcracing View Post
Oh my bad that is why it won't communicate Wow no wonder I can't get it to work right. Thanks.
That's why im here to help you .Have fun and thank you for chosing to run hobbywing
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2014, 07:39 AM   #11940
Tech Fanatic
 
OrganicMechanic's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Apr 2014
Location: Mt. Morris, WI.
Posts: 769
Trader Rating: 25 (100%+)
Default Linux?

Any tips for using the Hobbywing software on Linux? The software will run on both Wine and Crossover, but the LCD program box will not connect...
__________________
GT12- Schumacher Supastox GT
MARCCA Member
OrganicMechanic is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:01 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0