R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-14-2012, 03:39 PM   #9691
Tech Prophet
 
Wildcat1971's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Arizona
Posts: 16,811
Trader Rating: 77 (100%+)
Default

esc
__________________
Support: Team Associated | Reedy Motors & ESC's | Sanwa Radios | Avid | Proline Tires
HobbyAction RC Chandler (coming soon)
Wildcat1971 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2012, 07:55 PM   #9692
Tech Rookie
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by COBRARACING View Post
Dear Milton

Yes i recieved the email and it was passed onto accounts and they should have sent you out an invoice for the repair .

I will chase it up now

regards Angelo
Good evening Angelo,
I just received the information from Ms. Bell. And I completed the transaction. I'd like to thank you very much for your assistance and excellent customer service. You now have one more Hobbywing user for life

Milton
oaktreevi is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2012, 01:12 AM   #9693
Tech Apprentice
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 50
Default

hello
I gave a look to the software and I played around with the demo mode. It would be possible to have a firwmare for the xerun 150A similar to that proposed in Car_turbo_v3? I refer to the settings of the throttle control and brake control. That way we could have more control and more accurate on Throttle and brake

Thanks for the reply.
puma303 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2012, 01:27 AM   #9694
M7H
Tech Elite
 
M7H's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: The Netherlands
Posts: 2,191
Default

Quote:
Originally Posted by Kevin Marcy View Post
I do have one thing that's still not clear to me. The software has 3 different "profiles" that can have different settings in them. Are these profiles stored in the ESC or in the program box?
as mentioned by Wildcat1971, they are stored in the ESC.
__________________
Serpent
M7H is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2012, 04:28 AM   #9695
Tech Adept
 
peter.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: netherlands
Posts: 206
Default

hw v3 is the good in combination with a lrp x12 13.5
peter. is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2012, 07:02 AM   #9696
Tech Adept
 
Danielson2's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Coffs Harbour, NSW
Posts: 198
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Quote:
I am running a 13T Ezyrun sensorless motor with a Xerun 120 2.1 with the boosted software in it. Is this the best software to use or is there one that will give the motor some sort of advance. Also do many or any of the adjustments such as brake, punch, timing work with the Ezyrun motors using the Xerun ESC ?
In regards to my previous post as above, will an Ezrun ESC run a Ezrun motor better than the Xerun or will it be the same with either ESC ?
__________________
Xray XB4, Mugen MBX6 Eco.
Danielson2 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2012, 01:37 PM   #9697
Tech Master
 
ByteStream's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: 5280 Raceway
Posts: 1,131
Trader Rating: 2 (100%+)
Default

Angelo,

Can you explain the differences between v3_120612 and v3_120808 USB software?

What was changed/added/removed/fixed/etc?
__________________
RCAmerica | Xray | Hudy | KO Propo | Hobbywing HWNA | R1Wurks | BSR Tires
5280 Raceway - www.5280raceway.com
MILE HIGH INDOOR CHAMPS April 20-23rd 2017 @ www.milehighindoorchamps.com
ByteStream is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2012, 05:21 PM   #9698
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,206
Default

Quote:
Originally Posted by puma303 View Post
hello
I gave a look to the software and I played around with the demo mode. It would be possible to have a firwmare for the xerun 150A similar to that proposed in Car_turbo_v3? I refer to the settings of the throttle control and brake control. That way we could have more control and more accurate on Throttle and brake

Thanks for the reply.
no they will not work with the v3 settings for the 150 amp
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 07:32 AM   #9699
Tech Initiate
 
Join Date: Jul 2011
Location: Portugal Madeira
Posts: 22
Default V3 setup

Hello I'm Paulo from Madeira Portugal
I use to run a gm esc and i change to hobbywing V3. The fists run i was surprised with it, so fast and really amazing to drive,
with profile 6 / GM motor 13.5t i start 2 minutes run and watch temp, and 4 minutes watch temp but 5 minutes run just cut off motor temp
I read de manual and the FDR for TC 13.5 is between 4.00 to 5.00 so I used FDR 4.375
So I need same help for a good set-up please.
Our track is very big asphalt with a 90m straight

I will be grateful for any help
tanks
pauper is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 09:22 AM   #9700
Tech Adept
 
FunkyDunky's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 110
Default

Hi All,

Been doing some testing with the V3 on 21.5 boosted but feel my motor temps are too high for my liking, has anyone got some base settings to work from and I can see if I am a long way off? Although a know it is track dependent an idea of FDR would be good!

Cheers
FunkyDunky is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 09:33 AM   #9701
Tech Elite
 
Pro10noob's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The Netherlands
Posts: 2,071
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

It also depends on what motor you are running.
The Hobbywing motors run a lot cooler then for example the LRP X12.

regards Roy
__________________
l===/o\===l
[_]-###-[_] V-link proto type Pro10,JKMR P235-SE Pro10
P235-VL Pro10 comming soon
Sponsered by me,myself and i :)
Pro10noob is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 09:35 AM   #9702
Tech Elite
 
Pro10noob's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The Netherlands
Posts: 2,071
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

@Pauper.....Do you run boosted or blinky??

regards Roy
__________________
l===/o\===l
[_]-###-[_] V-link proto type Pro10,JKMR P235-SE Pro10
P235-VL Pro10 comming soon
Sponsered by me,myself and i :)
Pro10noob is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 10:50 AM   #9703
Tech Initiate
 
Join Date: Jul 2011
Location: Portugal Madeira
Posts: 22
Default

@Pauper.....Do you run boosted or blinky??

regards Roy[/QUOTE]

Running boost
Cheers
pauper is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 11:31 AM   #9704
Tech Lord
 
syndr0me's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: 5280 Raceway
Posts: 13,046
Trader Rating: 32 (100%+)
Default

If FalconSekido is "Hobbywing of North America" then what is CRC?
syndr0me is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 11:41 AM   #9705
Tech Elite
 
Pro10noob's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The Netherlands
Posts: 2,071
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

With a FDR of 4.3??
No wonder the motor is running hot.
Go up to 5.5 and temp again.
I was running a FDR of 7.5 on a tech track with a straight of 50 meters.
Motor temp was 71 degrees celcius after 7 minutes.

regards Roy

Quote:
Originally Posted by pauper View Post
Running boost
Cheers
__________________
l===/o\===l
[_]-###-[_] V-link proto type Pro10,JKMR P235-SE Pro10
P235-VL Pro10 comming soon
Sponsered by me,myself and i :)
Pro10noob is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:58 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0