R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-04-2012, 03:30 AM   #8476
Boz
Tech Fanatic
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia
Posts: 948
Trader Rating: 23 (100%+)
Default

I have my fingers cross that there is a typo mistake in the $$$ too.



I'm looking forward to it.
__________________
Chris Bozich
Xray XB4 and XB2
Futaba 4PX and servo's
Powered by Nosram motors and FX engines.
Many thanks to HEI and Perth RC for their support over the years.
Boz is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 04:13 AM   #8477
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by Bishop View Post
Xerun V3 - Strongerest - Eazyeist - Simplist - Morst Relaible

And at $265 RRP, confidence inspiring...
Sorry dude i should have written the advertisement i also wrote a manual that was idiot proof as we call it in english but it seems our factory went the other way.lol
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 04:31 AM   #8478
Tech Master
 
Benzaah's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Australia
Posts: 1,966
Trader Rating: 21 (96%+)
Default

Where's IRGO??? The new speedy has a friggin data logger built in. I bet he is wetting his pants in cyberspace somewhere
__________________
AERCCC - ARCR - RRCSA

Adelaide RC

Walter Rc Hobby
Benzaah is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 07:25 AM   #8479
Tech Fanatic
 
Join Date: Nov 2003
Location: CRC Raceway
Posts: 951
Default

Quote:
Originally Posted by lip View Post
CRC:

Do you only have the one XERUN motor in stock? I'm looking for something for 2WD buggy....race on dirt and carpet...perhaps 8.5t?
I'll need a programmer as well.

If you can recommend something and perhaps if there is a combo deal that would help me click that purchase button!
The only sensored motors we have in stock at the moment are the 550 2 pole and the 540 4 pole motors for 4wd sc.

Brian
__________________
www.teamcrc.com, www.teamscreamracing.com, Outlaw RC Motorsports, KO Propo USA, www.crcraceway.com, Dumper's Speedshop, FB/FX Paint. 38.4mm>38mm, 9 degrees does not = Zero end of story. Vice-President of the F1 Pink Flame Posse
dumper is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 07:30 AM   #8480
Tech Addict
 
S.Stew's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Michigan
Posts: 642
Trader Rating: 12 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by dumper View Post
The only sensored motors we have in stock at the moment are the 550 2 pole and the 540 4 pole motors for 4wd sc.

Brian
Preorder is only for black model? Will crc carry all 3 colors ?
S.Stew is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 07:35 AM   #8481
Tech Fanatic
 
Join Date: Nov 2003
Location: CRC Raceway
Posts: 951
Default

Once all three are released, I'm sure we will.
__________________
www.teamcrc.com, www.teamscreamracing.com, Outlaw RC Motorsports, KO Propo USA, www.crcraceway.com, Dumper's Speedshop, FB/FX Paint. 38.4mm>38mm, 9 degrees does not = Zero end of story. Vice-President of the F1 Pink Flame Posse
dumper is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 10:02 AM   #8482
Tech Fanatic
 
outoforder's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 980
Trader Rating: 34 (100%+)
Default

I have ? If I'm running a 10.5 motor with boost and turbo, does it make a difference if the esc is a 120a or 60a?
__________________
...BASHERS INC.....
Team
Valadez
Hobbies
outoforder is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 10:26 AM   #8483
Tech Master
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Oct 2008
Location: Grand Portage, MN
Posts: 1,362
Trader Rating: 39 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by outoforder View Post
I have ? If I'm running a 10.5 motor with boost and turbo, does it make a difference if the esc is a 120a or 60a?
Go the 120 just to be safe the 10.5 can pull quite a bit of power
__________________
______________________________________________
Jason Deadman

I race toy cars for fun. If I need to explain, you'll never understand.
jdeadman is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 11:56 AM   #8484
Aoh
Tech Regular
 
Join Date: Dec 2010
Location: So Cal
Posts: 425
Trader Rating: 16 (94%+)
Default

just got my v3 yesterday. i am very impressed. build quality is very very good.

updated my lcd programmer to the lastest software, and got everything setup, no hiccups. the new software is super easy to use, straight forward and intuitive. the fact that i can use my old lcd programmer is badass!

i wont get to hit the track until sunday (stupid work!), but from testing it around the house, it feels smoother than the v2.1.

i really like the backlit button.

if anyone wants to look at the software u can download it off the HW website and put it into demo mode.

angelo, theres a typo on the manual too, on the settings chart brake is spelled wrong and it looks like it got copy and pasted in excel across all the rows, lol. been there, done that, hah.


Aoh is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 12:04 PM   #8485
Tech Addict
 
Join Date: Mar 2007
Location: colorado springs, co
Posts: 507
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

I have the black Hobbywing XErun 60A esc. I am moving it to my F1 onroad car with a 21.5T spec motor. The rules for this class state that the esc must be in "blinky" mode.
I hooked it up to my computer and installed the latest No Timing software on the esc. It removed all the timing options from being changeable in the software.

However, when I run the esc, the lights do not do anything differantly with this version of the software as compared to when I have all the timing options turned on. The idea with "blinky" mode is that one of the led's are supposed to blink to verify that the timing is turned off for a judge.

Right now, the only way that I could show somebody that I am in No Timing mode is to hook it up to my computer.
Have I got something set wrong or am I missing something?

thanks,
tim
rc_speed is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 12:14 PM   #8486
lip
Tech Regular
 
Join Date: May 2011
Posts: 306
Trader Rating: 1 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by dumper View Post
The only sensored motors we have in stock at the moment are the 550 2 pole and the 540 4 pole motors for 4wd sc.

Brian
Will you be getting in some additional motors more appropriate for 2WD buggy and other cars?

Will there be a combo kit with some savings available? (esc, motor, programmer)?
Thanks.
lip is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 04:43 PM   #8487
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by jdeadman View Post
Go the 120 just to be safe the 10.5 can pull quite a bit of power
The 60 amp on a 10.5T boosted will work just fine it will get a little hotter than normal but will be fine and powerful .If you want to run lower than a 10.5T better go with the 120 amp will run cooler and be more efficient
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China

Last edited by COBRARACING; 04-04-2012 at 11:52 PM.
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 04:47 PM   #8488
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by rc_speed View Post
I have the black Hobbywing XErun 60A esc. I am moving it to my F1 onroad car with a 21.5T spec motor. The rules for this class state that the esc must be in "blinky" mode.
I hooked it up to my computer and installed the latest No Timing software on the esc. It removed all the timing options from being changeable in the software.

However, when I run the esc, the lights do not do anything differantly with this version of the software as compared to when I have all the timing options turned on. The idea with "blinky" mode is that one of the led's are supposed to blink to verify that the timing is turned off for a judge.

Right now, the only way that I could show somebody that I am in No Timing mode is to hook it up to my computer.
Have I got something set wrong or am I missing something?

thanks,
tim
you are in zero timing mode the led is flashing but its hard to see the 2 x flashes per second .Have a very close look and under the shade or a little darker area and you will see it .The led is an issue and thats why we went withthe leds built into the switch this time around for the v3 to make it easier to view

regards ANgelo
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 04:50 PM   #8489
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by Aoh View Post
just got my v3 yesterday. i am very impressed. build quality is very very good.

updated my lcd programmer to the lastest software, and got everything setup, no hiccups. the new software is super easy to use, straight forward and intuitive. the fact that i can use my old lcd programmer is badass!

i wont get to hit the track until sunday (stupid work!), but from testing it around the house, it feels smoother than the v2.1.

i really like the backlit button.

if anyone wants to look at the software u can download it off the HW website and put it into demo mode.

angelo, theres a typo on the manual too, on the settings chart brake is spelled wrong and it looks like it got copy and pasted in excel across all the rows, lol. been there, done that, hah.


yes your right there is a typo and im not happy trust me .
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2012, 05:23 PM   #8490
Tech Elite
 
slow_jun's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: sa Earth
Posts: 2,719
Trader Rating: 14 (94%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Bishop View Post
Xerun V3 - Strongerest - Eazyeist - Simplist - Morst Relaible

And at $265 RRP, confidence inspiring...
the law of supply and demand and.........
the air their breathing down there... i know HW is a good product and all...
but would rather buy a RSPro/R10 for that price...the reason for me buying HW is for the price and quaility.. but if they decide to join in the band wagon well i guess they'll be in for something... thats just me

goodluck though!!!! 
__________________
---------------------------------------------------------------------------------
Mag 3 taon, tapos isalpak pa sa PAGMUMUKHA KO......... tagal....Deeeeymmm!!!
slow_jun is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:48 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0