R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-14-2012, 03:25 PM   #7441
Tech Apprentice
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 97
Default

Got it sorted...just run as administrator before you open it.......

If im running a 7.5t motor and dont want timing,boost etc...would i be better ofvf running the V3 508 no timing firmware?...its to go in a 1/5th bike so want it as smooth as possible,no sudden surges etc...
sunktothenutz is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 05:07 PM   #7442
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by Shawn68z View Post
Once the V3 ESC is available, will the development of the V2 software continue, or is all future development for the V2 controllers ending?

Shawn.
The v2 software will continue to be developed thats for sure with many improvements on there way .we need to cater for everyone so we must continue to develop the v2 software as the v3 might not be suited to everyone especially the mid range driver who wants simplicity.
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China

Last edited by COBRARACING; 01-14-2012 at 05:21 PM.
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 05:10 PM   #7443
Tech Fanatic
 
Join Date: Apr 2011
Location: France
Posts: 812
Default

Hi Angelo

Any idea on cost of V3 when it is coming out?
__________________
Electriquement votre...

Drink EARTH water and save lives! in support of WFP
olly986 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 05:10 PM   #7444
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by sunktothenutz View Post
Hi,
When i try to download the latest firmware i get a sign ..update fail?
run in administartion mode on your pc and it will work
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 05:20 PM   #7445
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by olly986 View Post
Hi Angelo

Any idea on cost of V3 when it is coming out?
As like any new product with the massive research and development costs im sure the V3 will have a max 20%-25% rise in retail cost but will be worth every dollar .The 2.1v will continue in software development but the pricing of the 2.1 will drop slightly and we will label the unit as a mid range driver product for the backyard user and racer .
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 10:52 PM   #7446
Tech Fanatic
 
TeamWTF's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Newcastle, Australia
Posts: 971
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by COBRARACING View Post
As like any new product with the massive research and development costs im sure the V3 will have a max 20%-25% rise in retail cost but will be worth every dollar .The 2.1v will continue in software development but the pricing of the 2.1 will drop slightly and we will label the unit as a mid range driver product for the backyard user and racer .
The V3 must be good if the 2.1 becomes a 'backyard' controller...

Will the xtreme stock also become a little cheaper? Will it be available?
__________________
T.O.P. Racing Australia www.topracing.net.au
TeamWTF is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 12:49 AM   #7447
Tech Fanatic
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 900
Default

Angelo, can you explain how the software systems will work, please?

Will v3 be on the same program as v2 in my computer, or do I need two different programs?
If it is on the same program, will the computer know which speedo it is attached to and give me the adjustments for that speedo?
Can I put v2.1 firmware on to the v3 speedo?
Can I use the same program box for both speedos to make adjustments?

Personally, I have enough adjustments now for the v2.1 speedo and I do not really need any more. I want to be able to use one program on my PC to load firmware to each different speedo, and I want to use the same program box to work on both speedos. I only really want the v3 speedo because i will be smaller and lighter than the v2.1. If it is going to be more complicated...

Look forward to hearing from you.
SlowerOne is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 07:48 AM   #7448
Tech Adept
 
Fabricio's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Brazil
Posts: 210
Send a message via MSN to Fabricio Send a message via Skype™ to Fabricio
Default

Hy guys,

I posted a couple of pages ago, that I was having problems with performance of my xtreme stock speedo.
Not anymore, I realized that I was doing the wrong procedure to configure the radio with it.
So used to that didn't payed attention to a small detail on it.
Thanks for all that tried to help.
__________________
ARC R10 - ORCA - SANWA - EPIC
Fabricio is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 08:00 AM   #7449
Tech Fanatic
 
Join Date: Jul 2010
Location: Antwerp, Belgium
Posts: 869
Default

I was trying to upgrade my ESC to a newer software version but first i was unable to find what i was looking for but i figured it out.
I now have installed the 110119 software version but i can't find the 110211 version, is that possible?

Last edited by addicted2blue; 01-15-2012 at 08:51 AM.
addicted2blue is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 09:57 AM   #7450
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 706
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by addicted2blue View Post
I was trying to upgrade my ESC to a newer software version but first i was unable to find what i was looking for but i figured it out.
I now have installed the 110119 software version but i can't find the 110211 version, is that possible?
Make sure your LCD 2in1 is running the lastest version of the software, and make sure the HW program (On the computer) is in administrator mode.

Shawn
Shawn68z is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 10:21 AM   #7451
Tech Fanatic
 
Join Date: Jul 2010
Location: Antwerp, Belgium
Posts: 869
Default

Quote:
Originally Posted by Shawn68z View Post
Make sure your LCD 2in1 is running the lastest version of the software, and make sure the HW program (On the computer) is in administrator mode.

Shawn
Where can i find it if it's in administrator mode?
addicted2blue is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 10:22 AM   #7452
Tech Champion
 
TryHard's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sydney, NSW
Posts: 5,173
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

also, 211 got replaced by 930, if your using the latest software package (930 operates exactly the same, just has improved sensitivity to some motors).

HiH
Ed
__________________
| THard.co.uk | Xray | Hobbywing |
TryHard is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 10:37 AM   #7453
Tech Fanatic
 
Join Date: Jul 2010
Location: Antwerp, Belgium
Posts: 869
Default

I can select the 930 firmware but it's for modified and i never use a modified motor.
And i'm not sure it's a good idea to upload the 930 firmware as i'm having the Xtreme stock esc and i thought it's a 60amp esc and not a 120amp.
But still i can't find the 211 firmware version.
For now i will try this first, as we don't use sensored motors.
addicted2blue is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 08:57 PM   #7454
Tech Addict
 
russp's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Redlands, CA
Posts: 667
Default

Which hobby wing each is best for boosted 17.5 and blinky 17.5.........60 xerun or 120 xerun 1 cell?
__________________
"Never argue with an idiot. They'll just drag you down to their level, and beat you with experience!"

***radiopost.com***Gens ace/hobbypartz.com***Evosports.net
+++Losi xxx-sct 17.5+++Losi 22. 17.5+++losi xxx-sct mod+++
russp is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2012, 08:59 PM   #7455
Tech Master
 
Join Date: Jan 2009
Location: Hagerstown, MD
Posts: 1,699
Trader Rating: 19 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by russp View Post
Which hobby wing each is best for boosted 17.5 and blinky 17.5.........60 xerun or 120 xerun 1 cell?
either one, I believe they use the same software, whichever is cheaper if thts all your going to run, I personally got the 120 because i use it for blinky 13.5 and modified
__________________
★Randy Banks★
COLD AS ICE is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 10:54 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0