R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-21-2011, 12:03 PM   #7291
Tech Adept
 
Fabricio's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Brazil
Posts: 210
Send a message via MSN to Fabricio Send a message via Skype™ to Fabricio
Default

Quote:
Originally Posted by COBRARACING View Post
The xtreme stock can run to a low turn of 5.5T motor no turbo (and i mean no turbo) 8.5T and above with turbo .
Great...I bought a 4.5 SP MMM
Well let's wait for the new speedos to come and will see what to do them...
Thanks for the help.
__________________
ARC R10 - ORCA - SANWA - EPIC
Fabricio is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 03:19 PM   #7292
Tech Apprentice
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 83
Default

Can the USB LCD program card as suppiled with xtreme stock esc work on hobbywing ezrun 35A ESC ?

as i am running both esc, on tamiya mini, and xray t2.
Vrooom is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2011, 03:21 PM   #7293
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Quote:
Originally Posted by derekk View Post
So can this be run on an Extreme Stock, it will allow you to set to 1S and it will protect the cell with the correct cut off value.
yes but the xtreme stock has not got a built in booster you need to run an external booster or a rx pack .It will run perfectly on the 1s cut off with 930 stock and mod with the v3 508 no as we havent finished the upgrade yet .
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2011, 03:29 AM   #7294
Tech Elite
 
hacker's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Vic, Australia
Posts: 3,128
Trader Rating: 139 (100%+)
Default

have not been following this thread, but is this the new V3 that I have been hearing about for the last 6 months?
Attached Thumbnails
NEW HOBBYWING STOCK SUPERCHARGED SOFTWARE-spreventonesc-1.jpg  
hacker is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2011, 03:31 AM   #7295
Tech Elite
 
A Ilievski's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: A.C.T (Australia)
Posts: 2,592
Trader Rating: 39 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by hacker View Post
have not been following this thread, but is this the new V3 that I have been hearing about for the last 6 months?
Definetly not the V3
__________________
Alex Ilievski
*AWESOMATIX * R1 WURKS * PLAIGE BEARINGS*
A Ilievski is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2011, 05:48 AM   #7296
M7H
Tech Elite
 
M7H's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: The Netherlands
Posts: 2,191
Default

Quote:
Originally Posted by kid TT-01 View Post
Definetly not the V3
I wonder if it is even made by Hobbywing.
__________________
Serpent
M7H is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2011, 05:52 AM   #7297
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,207
Default

Not a the v3 or even made by hobbywing.this is made by ztw for sp.we only make the gt series 2.1 for sp.
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2011, 05:35 PM   #7298
Tech Master
 
Benzaah's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Australia
Posts: 1,967
Trader Rating: 21 (96%+)
Default

Like many big kids at Christmas i have Santa's money burning a hole in my pocket. Unfortunately for HW an Orion R10 pro is coming my way but at least hobbywing made some money out of me OEM style instead of all of it as i would have preferred to be bolting in a new V3.

Everyone can rest assured now that i have made this purchase the new V3 will be released shortly
__________________
AERCCC - ARCR - RRCSA

Adelaide RC

Walter Rc Hobby
Benzaah is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2011, 04:07 AM   #7299
Tech Rookie
 
toydrifta's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Australia Toowoomba
Posts: 3
Default

Hi to all
Mate's i want to ask for help with setup for onroad
HOBBYWING EXTREME (EBAY ? cOULD BE FAKE)
MOTOR hOBBYWING 10.5 SENSORED (RC MART ?)
SOFTWARE LOADED 110930 STOCK ( NO SETTINGS CHANGED)

5.11 FDR SAKURA ZERO
RAN IT LIKE THAT ON ASPHALT (BASHING) INCREDIBLE HOLY SMOKE IT GOES
LIKE STINK (THE HW IS REPLACING MY VIPER 17.5 BLINKY SETUP.

NOW I NEED TO FINE TUNE PLEASE GIVE INPUT AND IDEAS
toydrifta is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2011, 04:41 AM   #7300
Tech Rookie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 14
Default

Got a problem with my extreme stock, set it up initially with forward/reverse, worked great. Now it only has forward only.

I've tried to reload the firmware with forward only and then again with forward/reverse, still only getting forward only.

Also got a problem when it I set it up with 3.0v protection (running 1 cell), unable to calibrate to Tx. As soon as I take voltage protection off it calibrates fine. Using 1.64.

Any help appreciated.
derekk is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2011, 05:49 AM   #7301
Tech Adept
 
Join Date: Jul 2010
Location: Suffolk, England
Posts: 184
Default

Quote:
Originally Posted by toydrifta View Post
Hi to all
Mate's i want to ask for help with setup for onroad
HOBBYWING EXTREME (EBAY ? cOULD BE FAKE)
MOTOR hOBBYWING 10.5 SENSORED (RC MART ?)
SOFTWARE LOADED 110930 STOCK ( NO SETTINGS CHANGED)

5.11 FDR SAKURA ZERO
RAN IT LIKE THAT ON ASPHALT (BASHING) INCREDIBLE HOLY SMOKE IT GOES
LIKE STINK (THE HW IS REPLACING MY VIPER 17.5 BLINKY SETUP.

NOW I NEED TO FINE TUNE PLEASE GIVE INPUT AND IDEAS
What was the heat like on the motor? The fdr seams high. I would go down to nearer 6.5 or 7? Now familiar with your car though.
scoop is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2011, 09:45 AM   #7302
Tech Adept
 
Fabricio's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Brazil
Posts: 210
Send a message via MSN to Fabricio Send a message via Skype™ to Fabricio
Default

Hello, me again

Last weekend we had the last race on our club, my car was not good at all, I tried many settings on the speedo but they didn't seem to work well.
I was using a SP MMM 10.5T brand new but the top speed was similar to a 17.5T.
The case is that on monday, I pluged the PRO LCD (I am using my existing SP one) on the car and them pluged on the PC and turned it on, so them I discovered how to change properly the program and saw that the whole weekend I was using a MOD software on it.
Change to 119 software and today went to the track again, the plans was to spend the whole day trying new speedo and car setup for the next year, but the car behaved like a 17.5T, I am really disapointed and don't know what to do really.
Any clues?
__________________
ARC R10 - ORCA - SANWA - EPIC
Fabricio is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2011, 09:56 AM   #7303
Tech Elite
 
jonest's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Johor, Malaysia
Posts: 3,133
Trader Rating: 10 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Fabricio View Post
Hello, me again

Last weekend we had the last race on our club, my car was not good at all, I tried many settings on the speedo but they didn't seem to work well.
I was using a SP MMM 10.5T brand new but the top speed was similar to a 17.5T.
The case is that on monday, I pluged the PRO LCD (I am using my existing SP one) on the car and them pluged on the PC and turned it on, so them I discovered how to change properly the program and saw that the whole weekend I was using a MOD software on it.
Change to 119 software and today went to the track again, the plans was to spend the whole day trying new speedo and car setup for the next year, but the car behaved like a 17.5T, I am really disapointed and don't know what to do really.
Any clues?
have u tried the latest f/ware, 930?
jonest is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2011, 10:15 AM   #7304
Tech Regular
 
madmiki's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: canberra
Posts: 278
Trader Rating: 14 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by Fabricio View Post
Hello, me again

Last weekend we had the last race on our club, my car was not good at all, I tried many settings on the speedo but they didn't seem to work well.
I was using a SP MMM 10.5T brand new but the top speed was similar to a 17.5T.
The case is that on monday, I pluged the PRO LCD (I am using my existing SP one) on the car and them pluged on the PC and turned it on, so them I discovered how to change properly the program and saw that the whole weekend I was using a MOD software on it.
Change to 119 software and today went to the track again, the plans was to spend the whole day trying new speedo and car setup for the next year, but the car behaved like a 17.5T, I am really disapointed and don't know what to do really.
Any clues?
use 930 stock software instead of mod
__________________
MIL ROGIC

http://www.topracing.net.au
HOBBYWING
FUTABA
madmiki is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2011, 10:41 AM   #7305
Tech Adept
 
Fabricio's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Brazil
Posts: 210
Send a message via MSN to Fabricio Send a message via Skype™ to Fabricio
Default

Quote:
Originally Posted by jonest View Post
have u tried the latest f/ware, 930?
No, I didn't, but should have worked with 119, at least that is what I think.
Will try, got nothing to lose.
__________________
ARC R10 - ORCA - SANWA - EPIC
Fabricio is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 01:08 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0