R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Like Tree5Likes
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-12-2011, 12:37 PM   #4996
Tech Elite
 
Joel Lagace's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 2,613
Trader Rating: 4 (100%+)
Default

i missed the posts about this bluetooth item? Whats the scoop if you dont mind repeating your selves.. And does it work with a S??? ??????n
__________________
"Without Rules its just Backyard Bashing!"
www.rcottawa.com
Joel Lagace is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 12:42 PM   #4997
Tech Master
 
Benzaah's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Australia
Posts: 1,978
Trader Rating: 21 (96%+)
Default

Irgo,

STFU

You are now the only person i have on Ignore since Mikky32 has disappeared. Maybe you are him.
__________________
AERCCC - ARCR - RRCSA

Adelaide RC

Walter Rc Hobby
Benzaah is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 11:10 PM   #4998
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,270
Default

Quote:
Originally Posted by irgo View Post
angelo can you post picture the hobbywing bluetooth,
and new firmware of the month.

thanks
No i cannot post any picture as i dont have one of the bluetooth and there is no new firmware either .

Irgo i had a few words with michael about you over dinner and we both agreed your not a bad guy but you are a little over the top and you are making others on this thread a little unhappy .

Please do us a favour give it a rest for a while please there are more important things to worry about at the moment like customers understading how the current firmware works so please lay off for a while its becoming to much for some people on this thread .

I hope you understand irgo .

regards Angelo
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2011, 12:59 AM   #4999
Tech Addict
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 720
Default

Quote:
Originally Posted by irgo View Post
there is new firmware ? news? it's may 2011 now?
hey irgo... if u got chance to request a special 'firmware' build... what do u like to do on your firmware...?
zamrioo2 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2011, 01:28 AM   #5000
Tech Fanatic
 
Join Date: May 2008
Location: Australia
Posts: 847
Trader Rating: 8 (83%+)
Default

Quote:
Originally Posted by zamrioo2 View Post
hey irgo... if u got chance to request a special 'firmware' build... what do u like to do on your firmware...?
I think an data log
shano83 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2011, 12:42 PM   #5001
Tech Elite
 
defcone's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Sydney
Posts: 2,338
Trader Rating: 15 (100%+)
Default

Someone should send Irgo a different brand speedie so he can take his talents elsewhere?
defcone is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2011, 01:14 PM   #5002
Tech Fanatic
 
roger999's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 827
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Hi, just ordered Xerun 120A v. 2.1, 1s. And plan to race in 10.5 pro stock. Have a question, should i change software or leave it like is from the box? Or just change settings? Is that software same like in Xtreme stock 60A?
Thanks.
__________________
r o g e r g r a f i x . c o m

facebook.com/rogergrafix
roger999 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2011, 03:48 PM   #5003
Tech Elite
 
COBRARACING's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,270
Default

Quote:
Originally Posted by roger999 View Post
Hi, just ordered Xerun 120A v. 2.1, 1s. And plan to race in 10.5 pro stock. Have a question, should i change software or leave it like is from the box? Or just change settings? Is that software same like in Xtreme stock 60A?
Thanks.
Change to the 211 firmware package as i know from the box the software on the cd rom is an oldere version .Yes if you have the latest loaded on the xtreme stock which is the 211 yes it is the same .If you dont have it send me an email and i will send it to you .

teamcobraracing@gmail.com

regards Angelo
__________________
Email : teamcobraracing@gmail.com or ae@hobbywing.com
Repair service Address
Hobbywing Technology Co., Ltd.
4th Floor, 3rd Building, KeLunTe Industrial Park, ShangLiLang, BuLan Road, LongGang District, ShenZhen, China
COBRARACING is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2011, 04:45 PM   #5004
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 706
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by defcone View Post
Someone should send Irgo a different brand speedie so he can take his talents elsewhere?
Now Now, Play nice with Irgo. His posts have allowed for some very amusing reading in the last year or so. We all know that he is a broken record on the subject of the RPM/Datalogger, but when people are on the forums asking for stuff it gives all ESC manufactures a really good idea of what the customers are looking for in their next ESC purchase.


So far my list shows:

1) Bluetooth programmablity
2) RPm/Datalogger
3) XtremeStock 1S
4) Updated 1224 FW. (More total timing available for 1S racing)

And all for $99 US.

Cheers,
Shawn.
Shawn68z is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2011, 05:28 PM   #5005
Tech Elite
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 3,986
Trader Rating: 3 (100%+)
Default

Not to sound like Irgo, but I am silently waiting for the data/rpm logger. Maybe the best way to stop the nagging is to release it. Even a beta with ugly graphs, I'll take it.
__________________
www.rccartips.com
www.f1rccars.com
www.f1rcclub.com
http://www.youtube.com/user/rccartips/
http://www.facebook.com/RCCarTipsFan
rccartips is online now   Reply With Quote
Old 05-13-2011, 05:57 PM   #5006
Tech Regular
 
Join Date: Aug 2009
Location: Northern Virginia, USA
Posts: 499
Default

nvm.
Stregone is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2011, 12:30 AM   #5007
Tech Fanatic
 
roger999's Avatar
R/C Tech Elite Subscriber
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 827
Trader Rating: 13 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by COBRARACING View Post
Change to the 211 firmware package as i know from the box the software on the cd rom is an oldere version .Yes if you have the latest loaded on the xtreme stock which is the 211 yes it is the same .If you dont have it send me an email and i will send it to you .



regards Angelo
thanks a million, i think you can send to me that firmware anyway, is better to habe it just in case. Ill send you PM
__________________
r o g e r g r a f i x . c o m

facebook.com/rogergrafix
roger999 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2011, 10:33 AM   #5008
Tech Elite
 
Bishop's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brisbane
Posts: 2,212
Trader Rating: 5 (100%+)
Default

Just an update on my Xerun motor (10.5T), I have to say mine just takes everything I throw at it, I keep gearing it harder and it just rips and comes home cool, very happy with it.
__________________
QRCCRA
www.qrccra.org.au
www.facebook.com/englandparkraceway
www.myrcm.ch/main?pLa=en&hId[1]=org&dId[O]=4331
Bishop is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2011, 10:48 AM   #5009
Tech Adept
 
FunkyDunky's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 110
Default Approx Motor RPM 21.5

Hi Guys,

I am hoping someone out there will be able to help? I have just fitted a telemetry system in my car in order to give me an idea of what is going on during a run. My question is on RPM. I have taken measurements from both the spur gear and direct off the pinion and worked out using the internal ratio both are the same. I know this is an approximate thing as everyone uses different batteries etc but is it possible that using 119 software with full boost and turbo on a 21.5 motor it would be topping out around 54,000 RPM unloaded?
If not can someone please give me an idea of what I should be looking at in order to get my calculations right?

Thanks
FunkyDunky is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2011, 02:44 PM   #5010
Tech Apprentice
 
Join Date: Jun 2005
Location: Dartford, U.K.
Posts: 55
Default

Does the hobbywing software come in a version that can operate in a Linux OS?, a friend has an older netbook that is loaded with dual boot Android/Linux, and would like to use it if poss, thanks.
xraydad is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 04:04 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net