R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Radio and Electronics

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-27-2010, 06:15 PM   #1
Tech Regular
 
breez1090's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bronx NY
Posts: 275
Trader Rating: 6 (100%+)
Default Spektrum help

Hey im having a problems with my spektrum module the attena is broken. I want to no if there is an alternate casing or attena for it or can i send it in to the spektrum company if anyone has any advice or help i would really appreciate it.
__________________
Dwayne Island breeze II

Xray NT1 Xray T3

360 2.0
breez1090 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2010, 06:33 AM   #2
Tech Addict
 
RoosterXp's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Minnesota
Posts: 547
Trader Rating: 66 (100%+)
Default

http://search.horizonhobby.com/index...d=127A4F6DB5A8
Go to this site, I had a broken antenna and my case was broken, (SR3100) and i got the antenna and case for 6.99+shipping. i was able to install the parts myself and my reciever looks perfect and like brand new!! youll probably have to look around on the site a little bit to make sure you find the right case, the antenna at least on mine just snaps into place. hopefully youll find it!
__________________
...to you it's a 6 pack, to me it's a support group.
RoosterXp is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2010, 06:37 AM   #3
Tech Addict
 
RoosterXp's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Minnesota
Posts: 547
Trader Rating: 66 (100%+)
Default

whoops my bad, i missread your post.. the module... what radio is it? you should still be able to find it on that horizon website..
__________________
...to you it's a 6 pack, to me it's a support group.
RoosterXp is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2010, 07:08 AM   #4
Tech Master
 
j_blaze14's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Tampa, Fl
Posts: 1,693
Trader Rating: 34 (100%+)
Default

if its the antenna i think you need to order another, if its the wire splice the end of the wire about 1 inch and remove the plastic grey casing to expose the white wire underneath. worked on my helios spec pro module.
__________________
aGama A8 EVO - Werks B2 - Sidewinder
aGama A8E - TrackStar 150a, 2560kv, 3 and 4 cell
FlySky GT3B, Turnigy HV servos, SKY Lipos
AKA, Proline, Hotbodies Rubber
Elite Performance - HORRC.com
j_blaze14 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2010, 08:32 AM   #5
Tech Addict
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 616
Trader Rating: 23 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by RoosterXp View Post
http://search.horizonhobby.com/index...d=127A4F6DB5A8
Go to this site, I had a broken antenna and my case was broken, (SR3100) and i got the antenna and case for 6.99+shipping. i was able to install the parts myself and my reciever looks perfect and like brand new!! youll probably have to look around on the site a little bit to make sure you find the right case, the antenna at least on mine just snaps into place. hopefully youll find it!
Where did you find that on there? I need a sr3500 case and antenna also. Please help
tdt1805 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2010, 10:11 AM   #6
Tech Regular
 
breez1090's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bronx NY
Posts: 275
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

its a ko helios spektrum module the wire is not broke but the plastic antena is broken leaving the wire exposed
__________________
Dwayne Island breeze II

Xray NT1 Xray T3

360 2.0
breez1090 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2010, 10:12 AM   #7
Tech Regular
 
breez1090's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bronx NY
Posts: 275
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by j_blaze14 View Post
if its the antenna i think you need to order another, if its the wire splice the end of the wire about 1 inch and remove the plastic grey casing to expose the white wire underneath. worked on my helios spec pro module.
are you saying i should remove the plastic piece of the anntena?? and leave the wire hanging?
__________________
Dwayne Island breeze II

Xray NT1 Xray T3

360 2.0

Last edited by breez1090; 03-28-2010 at 10:49 AM.
breez1090 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2010, 10:53 AM   #8
Tech Regular
 
breez1090's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bronx NY
Posts: 275
Trader Rating: 6 (100%+)
Default

Quote:
Originally Posted by RoosterXp View Post
http://search.horizonhobby.com/index...d=127A4F6DB5A8
Go to this site, I had a broken antenna and my case was broken, (SR3100) and i got the antenna and case for 6.99+shipping. i was able to install the parts myself and my reciever looks perfect and like brand new!! youll probably have to look around on the site a little bit to make sure you find the right case, the antenna at least on mine just snaps into place. hopefully youll find it!
I LOOKED ON THE SITE DIDNT SEE ANYTHING FOR REPLACEMENT FOR MODULES I APPRECIATE THE HELP THOUGH

DO YOU IF I CAN SEND IT IN .....OR WHERE?
__________________
Dwayne Island breeze II

Xray NT1 Xray T3

360 2.0
breez1090 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2010, 07:28 PM   #9
bl4
Tech Regular
 
bl4's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 441
Trader Rating: 5 (100%+)
Default SPEKTRUM SPMCP SIGNAL LINE VOLTAGE BOOSTER

SPEKTRUM SPMCP SIGNAL LINE VOLTAGE BOOSTER

Can this use on EP car and where does it connect from servo or esc to receiver?
Does it really help to prevent low signal better receiving?

Thks
bl4 is offline   Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SPEKTRUM HELP !! tornado Electric On-Road 13 12-18-2005 06:49 PM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 03:16 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net