R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > For Sale/Trade Forums > R/C Items: Wanted to Buy

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-08-2015, 12:40 PM   #1
Tech Elite
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,265
Trader Rating: 225 (100%+)
Default Sensored esc and program box...

Looking for a good shape esc and program box capable of running a 6.5 motor comfortably.
PP waiting.. thanks.
berwicknitro is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2015, 06:23 PM   #2
Tech Adept
 
Veritar's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 121
Trader Rating: 8 (100%+)
Default

Have a hobbywing v3.1 stock spec and program box. $100 shipped?
Veritar is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2015, 06:38 PM   #3
Tech Fanatic
 
tlyons68's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Bardstown ky
Posts: 789
Trader Rating: 75 (100%+)
Default

i have a new orion r10 pro 160a with program box $245 shipped
tlyons68 is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 03:45 AM   #4
Tech Elite
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,779
Trader Rating: 131 (100%+)
Default

I've got this

Like New Scorpion Vanguard S3-140 Brushless ESC - Must See
tyreguy is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 03:58 AM   #5
Tech Master
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,356
Trader Rating: 42 (98%+)
Default

I have a orion r10 pro 2-3s with orion program box for 160 shipped with a nip fan

LMK
__________________
TLR-Horizon Hobby- Spektrum-JConcepts-Vision Racing Products-RDP
RIP Loft & Rockfield adventures / The Ohio Rc Factory FTW
LETSDRIVE!! is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 06:52 AM   #6
Tech Lord
 
hotrod87's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Kalispell Mt
Posts: 11,090
Trader Rating: 252 (100%+)
Default

Duratrax de10 great shape works great. $70



__________________
ON A WALKABOUT AS OF 7/27/17
hotrod87 is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 08:41 AM   #7
Tech Master
 
flou's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Yellville,Ar
Posts: 1,487
Trader Rating: 18 (100%+)
Default

I have a 120a hobbywing rebrand. It's version 2 i believe.it's smooth and flows juice well. I ran it on 2s only but it is 3s capable. It's branded as an atomik red. But I don't have a program box. I also have the 4000kv motor it was purchased with.
flou is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 07:08 AM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net