R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > For Sale/Trade Forums > R/C Items: For Sale/Trade

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-20-2010, 05:47 PM   #1
Tech Elite
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 4,851
Trader Rating: 150 (99%+)
Default Used Novak 4.5 turn Ballistic 550 motor. $70 shipped.

As the title says. There is a small tear in the silicone at the sensor port, but is great otherwise. Pics:

__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2010, 07:33 AM   #2
Tech Elite
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 4,851
Trader Rating: 150 (99%+)
Default

ttt
__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2010, 01:32 PM   #3
Tech Elite
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 4,851
Trader Rating: 150 (99%+)
Default

$60 if you are in lower south-east MI with cash in hand.
__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2010, 08:17 PM   #4
Tech Elite
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 4,851
Trader Rating: 150 (99%+)
Default

Ttt
__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 04:54 PM   #5
Tech Elite
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 4,851
Trader Rating: 150 (99%+)
Default

ttt
__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 05:21 PM   #6
Tech Elite
 
rcjunky10's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Fuquay Varina, NC
Posts: 2,160
Trader Rating: 217 (100%+)
Default tttt

Are the sensor cables removable on the Novak motors? I thought they were hard wired into the sensor harness that is embedded in the end bell? The reason I ask is that I just had mine tear off the other day and am currently in the process of trying to get Novak to send me a new one.

Bump for a great motor!
rcjunky10 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 07:58 PM   #7
Tech Elite
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 4,851
Trader Rating: 150 (99%+)
Default

Quote:
Originally Posted by rcjunky10 View Post
Are the sensor cables removable on the Novak motors? I thought they were hard wired into the sensor harness that is embedded in the end bell? The reason I ask is that I just had mine tear off the other day and am currently in the process of trying to get Novak to send me a new one.

Bump for a great motor!
On the old velocity motors they were hardwired in. On the ballistic 540 and 550 motors they are user replaceable just like a tekin or lrp motor.
__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2010, 09:13 PM   #8
Tech Elite
 
Krio's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: At dirt tracks in Michigan!
Posts: 4,851
Trader Rating: 150 (99%+)
Default

ttt
__________________
www.kriostasis.com
Krio is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -7. It is currently 06:39 PM.


Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net