R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road > Onroad Nitro Engine Zone

Thread Tools Search this Thread
Old 08-23-2006, 08:45 PM   #1
Tech Regular
MRX4-R03's Avatar
Join Date: Oct 2005
Location: SA,TX
Posts: 318
Default X12 running problems

I have a x12 that i have not ran in 6 to 8 months and started running the engine this weekend it runs great has a perfect pinch, but i cannot run a full tank in my mtx3 and when get the car after it has died it has alot of air pockets in the fuel line, so i am wondering if anybody out there has had something like that,
I know it is not the fuel tank or fuel line because the other engines i have run perfect and never stall on me i am thinking it is in the carb
MRX4-R03 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2006, 08:02 PM   #2
Tech Elite
Join Date: Nov 2003
Location: Harwood, MD
Posts: 2,522
Trader Rating: 15 (100%+)

Is the fuel line being ran to the carb the same way on both engines? Same pipe on both?
THE DOCTOR is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
running too rich or running to lean bumm_off_street Nitro On-Road 7 03-29-2006 07:28 PM
TRX 2.5 running problems Xero Rookie Zone 3 01-29-2005 07:29 AM
Running Problems doublest Nitro On-Road 2 05-13-2004 10:41 AM
Running in teething problems!! J3st3r Rookie Zone 5 04-18-2004 10:22 AM
HPI RS4 Nitro 3 running problems racerhpi Rookie Zone 5 03-15-2003 10:07 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 09:30 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0