R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 02-23-2005, 03:57 AM   #1
Tech Rookie
Join Date: Feb 2005
Posts: 1
Default Help!!!

I need help. I have a Magnum GP 10 in a R/C car. It starts and idles ok and will idle for a whole tank of fuel. The problem is that when I accelerate it will run at full throttle for 10-20 seconds and then slowly the revs decreases and it stalls. I have no idea what to do. Tried to take it to the local hobbie shop but they are unable to look at it.

Muz is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2005, 09:42 AM   #2
Tech Fanatic
kt racing's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: va
Posts: 848
Send a message via AIM to kt racing

The engine is to lean on the top end. You need to richen it up. Or you could possible have an air leak on the car. Either motor, tank, or fuel line. I would recommend trying to richen up the top end needle and if that doesn't fix it pressure test the tank and tubing. Then take the motor off and air seal it. Hope that helps.
kt racing is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 12:43 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0