R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 05-06-2002, 01:50 AM   #1
Tech Initiate
Ryan C's Avatar
Join Date: Oct 2001
Location: Wellington
Posts: 29
Unhappy PullStart Slips need help

Hi All

I have a force .12 egine and have a brand new pullstart for it it seems to conting=ue to slip every now and then it works but it keeps not hooking and i dont get it turning the thing over.

Anyone please help with any sugestions.

Fellow racer that cant get the thing to turn over

Ryan C is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2002, 03:45 AM   #2
Tech Regular
RC Nitro's Avatar
Join Date: Mar 2002
Location: NN Virginia
Posts: 432

Sounds like your 1 way bearing is going bad. You will need to replace it for the stater to work correctly.
RC Nitro is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mgt pullstart help animal47 Monster Trucks 1 07-23-2006 01:06 PM
My pullstart! What to do? rays_tt Nitro On-Road 5 12-17-2005 12:38 AM
Clutch of Ofna Ultra LX Comp slips too much WeatherB Electric Off-Road 3 07-04-2005 05:02 AM
WTB: OS RG(P) non-pullstart new or used davinjm R/C Items: Wanted to Buy 1 06-12-2005 03:15 PM
Os CV-X / AE .15X Pullstart! hooked_on Onroad Nitro Engine Zone 3 05-21-2005 03:16 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 12:53 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0