R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 06-16-2009, 09:09 AM   #1
Tech Adept
Join Date: Feb 2007
Posts: 240
Default gear mesh problem

hey guys,

my gear mesh has been good for about 2 months, so i took my engine out to clean it the other day and when i put it back it i thought it was as close as it was before but i ran it and stripped the 1st gear spur gear, so i had another one and made it a tighter mesh and it ran for about half tank and then they started to tear up the gear ... whats causeing this?? and is there a gear mesh base line?
Hpi R40 Hara w/ .12JLR
Hpi R40-rolling frame
Tamyia F103 LM -Ole school
soon a 1/8th on road
Duratrax Maximum ST Pro
Hpimichael is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XXX-NT AD2 Thread DemonLosi Nitro Off-Road 2219 10-05-2016 05:56 AM
Losi XXX-S TSR6 Electric On-Road 14329 01-26-2015 07:59 PM
Losi 8ight building and setup JBRacing Nitro Off-Road 8691 06-27-2011 08:43 AM
2nd cracked case.. engine mount problem. any suggestions? builtb16a Nitro Off-Road 39 08-15-2009 12:44 AM
Project Team Kassanova TR3 V2 (Tc3 Truggy) eds24 Electric Off-Road 28 06-28-2009 09:20 AM
Kyosho Inferno GT2 part Bullz Nitro On-Road 23 01-13-2009 05:34 AM
RC10GT Gear clearance catchs stones??? CDG Electric Off-Road 18 10-24-2005 10:20 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 12:44 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0