R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 12-08-2008, 04:11 PM   #1
Tech Rookie
Join Date: Nov 2008
Posts: 4

hey guys i just got a new hpi rs4 and well im having trouble with it at first it started fine and ran but at a realy high rpm but and i put it down it wouldint move than just yesterday i started it but it reved up realy high then shut off ive checked pretty much everything i could think of the carb is set to factory i checked the clutch everything seems fine but im not sure y it does that anywho plz anyone if i have an idea lmk thanx
knighthawk1320 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2008, 08:25 PM   #2
Tech Adept
Join Date: May 2008
Location: In the R/C Paradise!! My bedroom!
Posts: 141
Send a message via AIM to Mugen_wonderboi

check your idle screw it should be right under or pratty close to the high end needle. it will be sticking out of the metal. anyway back it out to decrease rpm's and dial in to increase rpm's
Mugen_wonderboi is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 11:50 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0