R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 10-01-2008, 06:49 PM   #1
Tech Rookie
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Default i need help for a jato 3.3

i have just bought a used jato 3.3 and i have broke the steering servo. i have bought a new one i hooked it up and now the new one and the throttle servo will not work . the new servo is getting hot when it is turned on. i am just wondering if it might be bad or something else. thanks kc
streetbikegod45 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2008, 08:16 PM   #2
Tech Elite
Join Date: Feb 2007
Location: Philadelphia
Posts: 2,162

Make sure that you pluged the servos in the correct way in the reciever.
Herolin <---Traded my Airtronics for an Ipad and Laptop...
GHETTOTEACHER is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jammin CRT .5 = 1/12 Truggy Team Kamikaze Nitro Off-Road 2262 01-20-2015 11:23 AM
Project: Brushless Carbon Jato RURC Electric Off-Road 58 01-06-2011 07:46 PM
Jato 3.3 help~! RcRacer12 Nitro Off-Road 19 07-09-2009 04:28 PM
Stevens Point Racing... Scrad Wisconsin & Illinois Racing 1861 07-26-2008 12:17 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 06:50 AM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0