R/C Tech Forums

Go Back   R/C Tech Forums > General Forums > Nitro On-Road

Thread Tools Search this Thread
Old 01-29-2008, 06:27 AM   #1
Tech Adept
JRGTR's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: Puerto Rico
Posts: 215
Send a message via MSN to JRGTR
Default Setting Question?

I am running a MTX-4 and I allways set the clutch the clearence of the spring nut to .75 and fells ok over all. I ran the first race of the 2008 season with this setting and the car works fine, the track have good traction and have open turns and medium size, but the second race is in al low traction,close turns and long size track(long straight).
Should I change the setting moore tight or loose?
Please some feed back from moore experience drivers from this forum.
MTX5/Novarossi engines!
Byron's Racing Fuels/Airtronics
Matrix tires
JRGTR is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
servo neutral setting question... lightfoot Radio and Electronics 2 05-23-2008 10:15 AM
Setting Question? JRGTR Nitro On-Road 6 01-29-2008 03:32 PM
question about setting G4S uniquexme Nitro On-Road 0 08-25-2006 05:38 PM
Question About KO VFS Setting Adapter simba350 Australian Racing 2 07-21-2006 05:30 AM
Integy reactor question - setting the cutoff JusBox Electric On-Road 9 05-21-2004 08:45 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -7. It is currently 10:12 PM.

Powered By: vBulletin v3.9.2.1
Privacy Policy | Terms of Use | Advertise Content © 2001-2011 RCTech.net

SEO by vBSEO 3.5.0